به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، علی صفر زاده، ظهر امروز در جلسه شورای اداری مشهد اظهار داشت: این مقدار ظرفیت توزیع شیر یارانه ای مشهد در عمل به 500 تن در روز می رسد که تا فروردین ماه ادامه خواهد داشت.
وی عنوان کرد: حداقل تا اول بهار 87 هیچ افزایش نرخی در گستره استانی نخواهیم داشت و بررسی ها نشان می دهد حدود 80 درصد تخلفات در 30 درصد واحدهای صنفی بدون مجوز کسب صورت گرفته که امید است نوروز امسال با همکاری مردم در خرید از واحدهای صنفی دارای پروانه کسب و مجهز کردن واحدها به صندوق های مکانیزه و الزام صدور فاکتور فروش با تخلف کمتری مواجه شویم.
فرماندار مشهد نیز در این جلسه ظرفیت ورودی زائرین را متناسب با امکانات موجود شهر ندانست و افزود: شکل گیری ستاد ساماندهی و تسهیلات زائرین در استانداری از اقدامات قابل توجه در رفع این مشکل است و فرمانداری در این مسیر وظیفه هدایت نظارت و کنترل را دارد.
حسن موحدیان، فروش اینترنتی بلیط را متناسب با فرهنگ زائر ندانست و عنوان کرد: فروش اینترنتی بلیط ها، ساماندهی منازل شخصی، ساماندهی تورهای یک روزه اطراف حرم، کنترل مواد پروتئینی و کنترل رستورانها از موارد حائز اهمیت در ساماندهی و رفع مشکلات زائرین نوروزی است که امید است با تشکیل کمیته ارزاق، کمیته بازرسی و رسیدگی به شکایات و کمیته فرهنگی برطرف شود.
نظر شما