پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ اسفند ۱۳۸۶، ۱۹:۰۹

آیت الله صافی گلپایگانی:

ایران اسلامی باید در دفاع از اسلام پیشگام باشد

ایران اسلامی باید در دفاع از اسلام پیشگام باشد

قم - خبرگزاری مهر: آیت الله صافی گلپایگانی گفت: ایران اسلامی باید در دفاع از اسلام در دنیا پیشگام و پیشقدم باشد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی، عصر شنبه در دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با وی با بیان اینکه گسترش شعائر دینی همواره قابل تقدیر است، افزود: سابقه دشمنی با اسلام و پیشرفت کلمه حق همواره در طول تاریخ وجود داشته است و البته به لطف خدا با وجود همه دشمنی‌ها هر روز بر عظمت اسلام افزوده شده است.

وی اظهار دشمنی و عداوت با اسلام را نشانه جهل دشمنان دانست و یادآور شد: البته باید در برابر توطئه‌ها و توهین‌های دشمنان عکس ‌العمل نشان داده و تنفر خود را ابراز کنیم و روابط سیاسی خود را با کشورهایی‌ نظیر دانمارک خاتمه دهیم.

این مرجع تقلید، برگزاری مراسم‌های عزاداری و سوگواری در ایام 28 صفر و عرض ارادت به ساحت حضرت محمد(ص) را ضروری دانست و عنوان کرد: در کنار برگزاری این مراسمهای مذهبی و معنوی باید به گونه‌ ای برنامه‌ریزی شود تا پاسخ لازم به توطئه‌های دشمنان در این ایام داده شود.

وی خاطرنشان کرد: ایران اسلامی باید همواره در دفاع از اسلام پیشگام و پیش قدم باشد.

آیت الله صافی گلپایگانی ادامه داد: دشمنان از پیشرفت اسلام در سراسر دنیا نگران هستند و به همین دلیل روی به توهین به مقدسات آورده‌ اند و البته این اقدامات به هیچ وجه باعث ضعف اسلام نمی‌ شود.

وی تاکید کرد: البته ما باید به دشمنان نشان دهیم که نسبت به مسائل اسلامی بی ‌تفاوت نیستیم و در دفاع از مواضع اسلامی با تمام قوا ایستادگی خواهیم کرد.

کد خبر 647948

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha