۸ خرداد ۱۴۰۴، ۱۷:۳۹

تکریم بنی‌آدم شامل احترام به زبان و قومیت‌ها است

تکریم بنی‌آدم شامل احترام به زبان و قومیت‌ها است

سنندج- نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: تکریم بنی‌آدم شامل احترام به زبان و قومیت‌ها است و عقاید انسان‌ها را می‌توان نپذیرفت، اما زبان، قومیت و ملت‌ها محترم هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، عصر پنج‌شنبه در مراسم اختتامیه جایزه قلم هژار با اشاره به آیه ۷۰ سوره اسرا، بر تکریم و شرافت انسانی فارغ از زبان، دین و مرام تاکید کرد.

وی در سخنان خود، احترام به زبان هر قوم را احترام به انسانیت دانست و اظهار داشت: عقاید انسان‌ها را می‌توان نپذیرفت، اما زبان، قومیت و ملت‌ها محترم هستند و نمی‌توان کسی را به خاطر زبانش مورد سوال قرار داد.

نماینده ولی فقیه در کردستان با اشاره به تاریخ ادبیات کردی و فارسی، به نقش شخصیت‌هایی چون ماموستا هیمن و ماموستا حجاری در اعتلای زبان کردی و در عین حال احترام به زبان فارسی پرداخت.

وی به تلاش این بزرگان در ترجمه قانون و رباعیات خیام به کردی اشاره و تاکید کرد: هرگز بنایی بر جدایی این دو زبان از یکدیگر نداشته‌اند.

حجت‌الاسلام پورذهبی با رد هرگونه سوءتفاهم درباره ترویج زبان کردی، خاطرنشان کرد: نه فرهیختگان کردستان نسبت به زبان فارسی حساسیتی دارند و نه حاکمیت از ترویج زبان کردی واهمه‌ای دارد.

کد خبر 6483199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha