پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ اسفند ۱۳۸۶، ۱۵:۳۷

حزب الله:

بان کی مون واقع بین و بی طرف باشد/حزب الله خواهان امنیت و ثبات است

بان کی مون واقع بین و بی طرف باشد/حزب الله خواهان امنیت و ثبات است

حزب الله لبنان در بیانیه ای با انتقاد از اظهارات اخیر دبیر کل سازمان ملل متحد اعلام کرد که بر تمایل خود به برقراری امنیت و ثبات در منطقه و برهم نزدن اوضاع منطقه تاکید می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، در ادامه بیانیه آمده است : اگر بان کی مون بی طرفانه و واقع بینانه تر بود؛ علت و منبع نگرانی را مورد بررسی قرار می داد.

در بخش دیگر گفته شده است : بان که در سخنان خود به آمادگی حزب الله برای جنگ تمام عیار استناد کرده است، در واقع این کلام را از متن اصلی جدا کرده است و آن را در روند طبیعی خود که همان آمادگی کامل برای دفاع از خویش است، ذکر نکرده است.

در پایان بیانیه با انتقاد از رویکرد جانبدارانه بان کی مون در برابر رژیم صهیونیستی گفته شده است : اجرای خوب قطعنامه های بین المللی مستلزم این است که واقع بینانه به امور نگریسته شود و تنها دیدگاه یک طرف را مد نظر نداشت.

حزب الله همچنین در این بیانیه گفته است : در زمینه نگرانی درباره اوضاع بحرانی منطقه با دبیرکل سازمان ملل متحد هم عقیده است.

لازم به ذکر است بان کی مون در ششمین گزارش خود درباره اجرای قطعنامه 1701 شورای امنیت که دوم مارس منتشر شد؛ از اظهارات اخیر دبیرکل حزب الله لبنان پس از ترور عماد مغنیه مبنی بر آمادگی جنگ تمام عیار برای جنگ با اسرائیل ابراز نگرانی کرده بود.

پس از ترور عماد مغنیه از رهبران برجسته حزب الله، سید حسن نصرالله اعلام کرده بود که جنگ با اسرائیل هنوز تمام نشده است و این حزب آماده جنگ تمام عیار با این رژیم است.

مغنیه شامگاه سه شنبه 23 بهمن توسط رژیم صهیونیستی و در نتیجه انفجار یک دستگاه خودروی بمبگذاری شده درشهر دمشق- پایتخت سوریه- به شهادت رسید.مغنیه یکی از رهبران برجسته نظامی حزب الله در جریان جنگ 33 روزه تابستان سال گذشته که با شکست رژیم صهیونیستی همراه بود به شمار می رفت.

در پی این اقدام تروریستی، منابع نزدیک به حزب الله فاش کردند: عملیات ترور عماد مغنیه با هزینه یکی از مسئولان کشورهای حاشیه خلیج فارس و حمایت فنی آمریکا و طرح اسرائیل و همکاری سازمانهای اطلاعاتی و جاسوسی برخی کشورهای عربی انجام شد.

کد خبر 650288

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha