پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۱۶ اسفند ۱۳۸۶، ۱۵:۳۵

سیستم نظارت الکترونیکی در شوراهای کشور ایجاد می شود

ساری - خبرگزاری مهر: معاون امور اجتماعی و شوراهای وزیر کشور از ایجاد سیستم نظارت الکترونیکی در شوراهای شهر و روستای کشور در سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الله ایوبی، ظهر پنج شنبه در هم اندیشی شوراهای شهر و روستای مازندران اظهار داشت: با ایجاد این سیستم نظارتی در وزارت  کشور، مصوبات شوراها به روز وارد سایت شده و بانک جامع اطلاعات شوراها به روز و آن لاین به اطلاع کاربران می رسد.

وی خاطرنشان کرد: با تقویت سیستم های نظارتی شورایی می توان در روند فعالیت اعضای شوراهای شهر و روستا تحول اساسی ایجاد کرد.

معاون اجتماعی و شوراهای وزارت کشور با اشاره به اینکه سازمانهای مردم نهاد نقش اساسی و کلیدی در امور روزمره شورایی ایفاء می کنند، عنوان کرد: تنها مرجع رسیدگی به سازمانهای مردم نهاد، وزارت کشور است.

ایوبی با بیان اینکه ملت ایران با حضور آگاهانه خود در 24 اسفند، تجلی مردمسالاری دینی و هویت طلبی هستند یادآور شد: وحدت دینی و اعتقاد به سنن و آداب و رسوم ملت ایران رمز موفقیت و پیروزی این ملت در همه عصرها و نسلها به خصوص انتخابات بوده است.

این مسئول همچنین با اعلام اینکه ظرفیتهای شوراها تنها با تخصیص اعتبارات بودجه ای روال قانونی به خود نخواهد گرفت، بیان داشت: سرمایه های اساسی و موجود کشور که به طور عمده در شهرها و روستاهای کشور پنهان است از سوی شوراها قابل شناسایی و ساماندهی است.

وی با بیان اینکه شورا یک نهاد سیاسی و حزبی نیست، خاطرنشان کرد: بخشی از ارتقاء جایگاه شورا منوط  به کارکرد شوراهای مورد نظر است.

ایوبی با تاکید بر تقویت آموزش در شوراهای شهر و روستا عنوان کرد: شوراها باید ظرفیتهای پنهان خود را شناسایی کنند.

کد خبر 650791

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha