پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ اسفند ۱۳۸۶، ۱۲:۳۵

ماسیمو دالما تاکید کرد:

لزوم مذاکره با حماس/ عملیات قدس نتیجه حملات اسرائیل به غزه است

لزوم مذاکره با حماس/ عملیات قدس نتیجه حملات اسرائیل به غزه است

وزیر امور خارجه دولت مستعفی ایتالیا شب گذشته با اذعان به اینکه عملیات استشهادی قدس نتیجه قربانی شدن 125 فلسطینی در نوار غزه درحملات اسرائیل است، اظهار داشت: مذاکره با جنبش حماس ضروری است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سما(خبرگزاری مستقل فلسطین)، ماسیمو دالما افزود: نتایج نظرسنجیها نشان می دهد که شهروندان اسرائیلی با مذاکره با حماس موافقند و من نیز این موضع را موضعی درست و خردمندانه می دانم.

دالما خاطرنشان کرد: نمی دانم این مسئله(مذاکره با حماس) راه حل به شمار می رود یا خیر، اما مانعی برای تلاش در راه آن وجود ندارد.

وی در تایید ضمنی عملیات شهادت طلبانه فلسطینی ها در قدس اشغالی تصریح کرد: با وجود نشانه های صلحی که پس از کنفرانس آناپولیس آغاز شد؛ اوضاع خاورمیانه هرگز آرام نشده و درگیری متوقف نشده است و عملیات اخیر در قدس در پی درگیریهایی که منجر به قربانی شدن 125 فلسطینی شده است، به وقوع پیوست.

وزیر امور خارجه ایتالیا در پایان گفت: آنچه که در خاورمیانه می گذرد؛ در افراط گرایی فلسطین از سویی و شدت خشونت در واکنش اسرائیل، از سویی دیگر نمایان است. بنابراین ما باید برای متوقف کردن گرداب خشونت، تلاش کنیم.

لازم به ذکر است در عملیات شهادت طلبانه شامگاه پنجشنبه شانزدهم اسفند دوفلسطینی در غرب شهر اشغالی بیت المقدس 10 صهیونیست کشته و بیش از 40 نفر دیگر زخمی شدند.

در حملات وحشیانه اخیر رژیم  صهیونیستی در نوارغزه که از هشت اسفند تاکنون آغاز شده است، 130 فلسطینی شهید و بیش از 355 نفر دیگر زخمی شده اند.

کد خبر 651215

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha