پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۹ اسفند ۱۳۸۶، ۱۸:۳۳

روز پزشکی رایگاه در اردن برگزار شد

در حاشیه برگزاری همایش یک روزه "وعظ، ارشاد و عمل خیر" در اردن، یک روز به عنوان روز پزشکی رایگان با مشارکت پزشکان و پرستاران در مراکز پزشکی وابسته به کمیته زکات برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلامیک نیوز، عبدالفتاح صلاح وزیر اوقاف و امور و مقدسات اسلامی اردن در همایش "وعظ، ارشاد و عمل خیر" که در استان عقبه برگزار شده بود، به اهمیت برگزاری همایشهای وعظ و ارشاد و عمل خیر و نقش آنها در ارائه طرحهای تولیدی و کمک به نیازمندان اشاه کرد. 

وی در این همایش یک روزه اظهار داشت: برگزاری این همایشها در ارتباط با مبلغان و واعظان نقش به‌سزایی داشته و شنیدن سخنان آنها در زمینه امور دینی منفعت بسیاری دارد. زیرا این همایشها فرصتی برای تبادل اطلاعات و کمک به دیگران و افزایش آسایش شهروندان خواهند بود و عاملی برای همبستگی و همکاری در جامعه به شمار می‌رود.

عبدالفتاح صلاح در ادامه یاد آور شد: طی این همایشها طرحهایی برای خانواده های نیازمند و فقیر ارائه می‌شود که می‌توان به 31 طرح برای خانواده های فقیر و توزیع غذا و پوشش برای 500 خانواده فقیر اشاره کرد. همچنین به دانشجویان نیازمند و بچه‌های یتیم نیز با توجه به نیازهای آنها کمکهایی ارائه شدند.

وزیر اوقاف اردن گفت: یک روز به عنوان روز پزشکی رایگان با مشارکت تعدادی از پزشکان، پرستاران و پرسنل پزشکی در مراکز پزشکی وابسته به کمیته زکات اعلام شد که به صورت رایگان به درمان مستقیم بیماران پرداختند.

طی این همایش برخی از امور مرتبط با مساجد و وقف با حمایت از برگزاری کارگاههایی در این خصوص مورد بررسی قرار گرفتند.  

کد خبر 651447

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha