۸ تیر ۱۴۰۴، ۱۳:۴۲

تشکیل قرارگاه‌های تبیینی در قزوین برای مقابله مؤثر با جنگ روایت‌ها

تشکیل قرارگاه‌های تبیینی در قزوین برای مقابله مؤثر با جنگ روایت‌ها

قزوین- قائم‌مقام تبلیغات اسلامی استان قزوین از تشکیل قرارگاه‌های تخصصی با رویکرد تبیینی در واکنش به جنگ ۱۲ روزه اخیر خبر داد.

حجت‌الاسلام محمد رضوانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر از تشکیل قرارگاه‌های تخصصی با رویکرد تبیینی در واکنش به جنگ دوازده‌روزه اخیر خبر داد و اظهار کرد: جهاد تبیین را بر خود فرض می‌دانیم و بر همین اساس، در مقاطع مختلف برنامه‌ریزی‌های متنوعی داشته‌ایم.

وی افزود: در پی تحولات اخیر، قرارگاه‌هایی در سازمان تبلیغات اسلامی با هدف تبیین و بصیرت‌افزایی شکل گرفت. واحدهای تخصصی فعال در سطح استان در حوزه‌های مختلف وارد عمل شده و اقدام به تشکیل قرارگاه‌های مرتبط کردند و برای این قرارگاه‌ها و شبکه‌های وابسته، برنامه‌ها و آیین‌نامه‌هایی تدوین و ابلاغ شد.

حجت‌الاسلام رضوانی با تأکید بر نقش ارتباط مستقیم با مردم عنوان کرد: جلسات متعددی برای این مجموعه‌ها برگزار شد تا با آحاد جامعه گفت‌وگو کنند؛ هدف‌گذاری اصلی، آگاه‌سازی عمومی بود و تلاش شد تا پیام‌های تبیینی در فضای مجازی و حقیقی به‌صورت جدی دنبال شود.

وی با بیان اینکه جهاد تبیین، پاسخی استراتژیک به جنگ روایت‌ها و تحریف‌ها است، تصریح کرد: در عصری که رسانه‌های معاند سعی در شکل‌دهی افکار عمومی دارند، روشن‌گری و انتقال روایت‌های اصیل انقلابی از طریق ظرفیت‌های مردمی و نهادهای فرهنگی ضرورتی انکارناپذیر است.

قائم‌مقام تبلیغات اسلامی استان قزوین بیان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی با تکیه بر جهاد تبیین، نه‌تنها به دفاع از ارزش‌ها می‌پردازد بلکه نقش فعالی در تبیین حقایق برای آحاد جامعه ایفا می‌کند.

وی در پایان یادآور شد: بهره‌گیری از ظرفیت نیروهای متخصص در استان‌ها می‌تواند در مقابله با شبهه‌افکنی‌ها و تحریف‌ها تأثیرگذار و کارآمد باشد.

کد مطلب 6515255

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha