به گزارش خبرنگار مهر، حسن زعفرانی امروز در جمع خبرنگاران با بیان مطلب فوق، گفت: بانک سامان توانست با توجه به نامطلوب بودن بانکداری بین المللی 85 تا 90 درصد اهداف خود را محقق کند.
مدیرعامل بانک سامان با اشاره به گشایش اعتبار 800 تا یک میلیارد دلاری توسط بانک سامان، افزود: بانک سامان حدود 2 هزار و 500 میلیارد تومان سپرده در اختیار دارد که حدود یکهزار و 800 میلیارد تومان از این رقم را تسهیلات ارایه کرده است.
وی با بیان اینکه در بانکداری داخلی حدود 80 درصد اهدافمان تامین شده است، عنوان کرد: بانکداری داخلی که بدون ربا و براساس بانکداری اسلامی است، عمل میکنیم و تسهیلات لازم را در اختیار مشتریان قرار میدهیم و یک حاشیه سود کوچک نیز برای بانک در نظر گرفته می شود.
زعفرانی از جمله اهداف این بانک را تاسیس واحدهای برون مرزی در کشورهایی مانند امارات متحده عربی، شرق آسیا و عراق ذکر کرد.
وی با اشاره به دو برابر شدن افزایش سرمایه این بانک، گفت: در حال حاضر سرمایه بانک سامان از 900 میلیارد ریال به 1800 میلیارد ریال رسیده که امیدواریم سال آینده به 2 هزار و 700 میلیارد ریال افزایش یابد.
مدیرعامل بانک سامان دلیل استقبال کم از بانکداری الکترونیک را دانش کم کاربران عنوان کرد و بازده دارایی این بانک را 2 درصد ذکر کرد که در شرایط موجود ایده آل است.
وی با بیان اینکه اندوخته دارایی این بانک حدود 25 درصد است، افزود: درآمد بازده سرمایه بانک سامان بین 25 تا 27 درصد است.
زعفرانی 85 درصد تسهیلاتی که از سوی بانک سامان ارایه می شود را در قالب عقود مشارکتی اعلام کرد و گفت: 15 درصد تسهیلات ارایه شده از سوی این بانک به صورت عقد مبادله است. وی مطالبات معوق این بانک را 5 درصد تسهیلاتی که بانک ارایه می کند ذکر کرد.
مدیرعامل بانک سامان با بیان اینکه این بانک در ریسک نقدینگی موفق عمل کرده است، متوسط هزینه پول در بانک سامان را در حدود 23 درصد اعلام کرد و گفت: تکنولوژی IT برای این بانک بسیار هزینه بر است، به نحوی که باید برای این بخش حدود 30 میلیارد تومان هزینه کنیم.
وی با اشاره به اینکه بازار بانک خصوصی ایران واقعا رقابتی است، گفت: براین اساس حاشیه سود ما خیلی کم است، به نحوی که بانکها از طریق کارمزدها سود می کنند. وی گفت: بیشتر علاقمند هستیم که در بازار رقابتی به فعالیت بپردازم.
همچنین ولی ضرابیه، قائم مقام بانک سامان نیز در این نشست با بیان اینکه از ابتدای امسال رویکرد جدیدی را پیش روی خود قرار دادیم، گفت: تعداد دستگاه های خودپرداز این بانک در ابتدای سال 26 هزار و 700 دستگاه بود که در حال حاضر به 30 هزار دستگاه افزایش یافته است، ضمن اینکه 30 هزار دستگاه دیگر نیز در حال نصب است.
وی تعداد انواع کارتهای سامان را پیش از این 320 هزار عدد اعلام کرد و گفت: هم اکنون تعداد کارتهای بانک سامان به بیش از یک میلیون افزایش یافته است. ضرابیه افزود: بانک سامان برای اولین با 6 هزار کارت اعتباری در سالجاری صادر کرد.
وی با بیان اینکه بانک سامان هم اکنون 3 هزار و 600 سهامدار دارد، عنوان کرد: هزار سهم این بانک در اختیار کارمندان بانک قرار گرفته است.
قائم مقام بانک سامان از به ثمر رسیدن تلاشهای این بانک برای یافتن شریک خارجی خبر داد و اظهارامیدواری کرد: این تلاشها در سال 87 به نتیجه قطعی برسد.
ضرابیه ادامه داد: رئیس کل بانک مرکزی و وزیر اقتصاد وقت در زمان افتتاح بانک سامان پیشنهاد پیدا کردن شریک خارجی را مطرح کردند که ما نیز از همان ابتدا به دنبال یافتن شریک خارجی بودیم.
وی با بیان اینکه بانک سامان تنها بانکی است که از سوی وزارت اقتصاد مجوز گرفتن شریک خارجی را دریافت کرده است، افزود: امیدوارم سال 87 تلاشهای ما در این ارتباط به نتیجه قطعی برسد.
قائم مقام بانک سامان گفت: از سویی نیز برای ورود به بورس باید شرایط بازار در نظر گرفته شود، این در حالی است که با توجه به وضعیت فعلی بورس مجمع عمومی برای عرضه 20 درصد سهام در طول یکسال به توافق نرسیده است.
وی با اشاره به علاقه مردم ایران برای دسترسی فیزیکی به خدمات و شعب بانکی، خاطرنشان کرد: باید به فرهنگ سازی دریافت الکترونیک خدمات بانکی بپردازیم.
نظر شما