پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ اسفند ۱۳۸۶، ۱۰:۵۵

علی آبادی:

دخالت سازمان در انتخاب دایی شایعه رسانه ای است

دخالت سازمان در انتخاب دایی شایعه رسانه ای است

خبرگزاری مهر - گروه استانها: رئیس سازمان تربیت بدنی کشور گفت: وجود برخی اخبار وشایعات در خصوص اعمال نظر و فشار روانی سازمان تربیت بدنی برای انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ساخت و پرداخته رسانه هاست.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، محمد علی آبادی در حاشیه افتتاح سالن شش هزار نفری ارومیه در گفتگو با خبرنگاران افزود: سازمان تربیت بدنی نه تنها در فدراسیون فوتبال، بلکه در هیچیک از فدراسیون‌های دیگر دخالتی ندارد و برنامه‌ این سازمان تنها هدایت و حمایت از فدراسیونهاست.

وی ادامه داد: انتخاب علی  دایی انتخابی عاقلانه و منطقی از سوی فدراسیون فوتبال بوده و بازتاب آن در سطح کشور، رسانه‌ها و افکار عمومی نشان داد که این انتخاب، انتخابی درست و مورد قبول جامعه ورزش است.

علی آبادی گفت: علی دایی فردی است که فوتبال را از صفر آغاز کرده و با تلاش مثال زدنی خود توانسته مدارج پیشرفت را با موفقیت طی کرده و به اوج برسد.

رئیس سازمان تربیت بدنی خاطرنشان کرد: دایی ورزشکاری است که در داخل و خارج از کشور در باشگاه‌های معتبر دنیا با مربیان بزرگی کار کرده و با روحیه تعصب و جنگندگی خود و احساس مسئولیت بالا نسبت به مسائل ملی کشورش، گزینه‌ مناسبی برای در دست گرفته سکان تیم ملی فوتبال ایران است.

وی یادآورشد: حضور ایران در جام جهانی با یک مربی داخلی به نفع فوتبال، ورزش و نظام سیاسی کشور است.

علی آبادی تاکید کرد: در هر صورت مربی داخلی نسبت به مربیان خارجی که ماهها طول می کشد تا فضای فوتبال کشور را بشناسند و با هر بهانه ای از فوتبال ایران جدا می شوند، بهتراست و همه باید برای اعتلای ورزش کشور تلاش کنند.

کد خبر 653308

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha