به گزارش خبرنگار مهر، سیف الله جشن ساز امروز در مراسم امضای قرار داد اکتشاف و توسعه بلوک دانان با شرکت پترو ویتنام در محل وزارت نفت با بیان اینکه تولید کنونی ایران 4 میلیون و 180 هزار بشکه در روز است، افزود: برنامه ریزی شده تا عملیات توسعه حوزه هایی که عملیات اکتشاف آنها تکمیل شده، در سال آینده آغاز شود.
وی ادامه داد: برای اکتشاف وتوسعه بلوک دانان چهار پیشنهاد از سوی شرکتهای معتبر نفتی دریافت شده بود که پس از مطالعات فنی و اقتصادی شرکت پترو ویتنام برنده مناقصه شناخته شد.
جشن ساز هزینه های دوره اکتشاف و تکمیل مطالعات را 115 میلیون یورو بر آورد کرد. مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران مدت زمان اجرای این پروژه را 4 سال اعلام و خاطرنشان کرد: در صورت عدم کشف میدان تجاری هزینه های اکتشافی بر عهده پیمانکار است و قابل پرداخت از سوی کار فرما نیست.
به گفته وی پرداخت مبالغ سرمایه گذاری و حق الزحمه از محل تولیدات میادین کشف شده دو بلوک قابل پرداخت است.
همچنین محمود محدث مدیر امور اکتشاف و شرکت ملی نفت از امضای قرار داد بلوک مغان 2 تا پایان فروردین ماه سال آینده خبر داد و گفت: پیشنهادات فنی ومالی این بلوک با یکی از کشورهای اروپایی نهایی شده است.
نظر شما