پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ اسفند ۱۳۸۲، ۱۴:۲۱

دانشيار دانشگاه علو م پزشكي دانشگاه تهران در گفتگو با "مهر " : بر اساس يك پژوهش

53 درصد پسران دوست ندارند به سربازي بروند

بر اساس يك پژوهش 7/53 درصد دانش آموزان پسر نگران رفتن به خدمت سربازي هستند و دوست ندارند اين دوره را سپري كنند .

 دانشيار دانشگاه علوم پزشكي  دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب گفت : تحقيقي كه به منظور تعيين ميزان شيوع افسردگي و عوامل موثر بر آن بر روي 240 دانش آموز پسر مقطع پيش دانشگاهي شهر كازرون صورت گرفته بيانگر نگراني توام با وحشت  دانش آموزان پسر از رفتن به خدمت سربازي است به طوريكه بيشترين درصد افسردگي مربوط به دانش آموزاني است كه ميزان نگراني آنها در مورد رفتن به سربازي زياد است .

دكتر داوود شجاعي زاده افزود :  فكر جدايي ،  دوري از خانواده و دوستان و جو  حاكم بر دوره سربازي نيز مي تواند در ايجاد اضطراب و افسردگي  در دانش آموزان پسر تاثير گذار باشد .

وي همچنين در مورد رابطه بين افسردگي ناشي از نگراني دانش آموزان به دليل ترس از عدم موفقيت در كنكور اشاره كرد و اظهار داشت : بر اساس اين تحقيق  3/53  درصد دانش آموزان به دليل نگراني ازاحتمال عدم موفقيت در كنكور دچار اضطراب و افسردگي هستند زيرا آنها آينده روشن خود را تنها در گرو ورود به دانشگاه دانسته و در صورت عدم موفقيت احساس شكست و سرخوردگي مي كنند كه  اين مسائل مي تواند در عين ايجاد اضطراب و نگراني در دانش آموز پس از مدتي او را دچار افسردگي كند .

 

کد خبر 65376

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha