به گزارش خبرنگار مهر در قشم، مدیر عامل سازمان توسعه برق ایران شب گذشته در حاشیه آغاز عملیات نیروگاه 500 مگاواتی قشم در جمع خبرنگاران گفت: در راستای توسعه ظرفیتهای تولید برق و رشد مصرف صنایع در قشم و استان هرمزگان نیروگاه سیکل ترکیبی 500 مگاواتی با دو واحد گازی هر یک به ظرفیت 162 مگاوات و یک واحد بخار ترکیبی به ظرفیت 162مگاواتی احداث می شود.
محمد بهزاد ادامه داد: نیروگاه 500 مگاواتی قشم در زمینی به مساحت 50 هکتار در جزیزه قشم با سرمایه گذاری 730 میلیارد ریال طی 30 ماه احداث می شود.
وی با اشاره به مشارکت وزارت نیرو و توانیر، سازمان توسعه برق ایران و منطقه آزاد قشم در اجرای این طرح ملی و بزرگ اظهار داشت: سرمایه گذاران این پروژه عظیم، الماثکو ساختمانی بالا انرژی و بانک پاسارگاد است.
توسعه صنایع به ویژه صنایع انرژی بر نیازمند تامین انرژی به ویژه در بخش برق است که احداث نیروگاه 500 مگاواتی پاسارگاد در جزیره قشم موجب رشد صنایع در این منطقه می شود.
نظر شما