پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ اسفند ۱۳۸۶، ۱۳:۱۶

ژنهای طول عمر از 5/1 میلیارد سال قبل به تکامل رسیده اند

ژنهای طول عمر از 5/1 میلیارد سال قبل به تکامل رسیده اند

دانشمندان آمریکایی با مشاهده کرمهای انگلی و بعضی از مخمرها ژنهایی را کشف کردند که از 5/1 میلیارد سال قبل شکل گرفته اند و در "طول عمر" انسان نقش دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم تحقیقاتی "برایان کندی" از داشنگاه واشنگتن در سیاتل با بررسی کرمهای انگلی و گروهی از مخمرها ژنهای طول عمر را شناسایی کردند که در 5/1 میلیارد سال قبل ایجاد شده اند. 

این دانشمندان با مطالعه این ارگانیسمهای اولیه، 15 ژن را کشف کردند که در انسان نیز وجود دارد و نقش مهمی در طول عمر ایفا می کنند.

محققان آمریکای در بررسیهای خود 276 ژن را شناسایی کردند که مسئول پیری کرمهای انگلی هستند که تنها 25 درصد از آنها در مخمرها نیز حضور دارند.

براساس گزارش ساینس دیلی، از این میان حداقل 15 ژن در انسان هم یک نسخه مشابه دارند و بسیاری از آنها در بعضی از مواد شیمیایی حاضر در غذا نیز حضور دارند. در حقیقت این نتایج بر اهمیت ارتباط میان نوع رژیم غذایی و طول عمر تاکید می کنند.

پاسخ ژنتیکی به طول عمر ازمدتها قبل مورد بررسی دانشمندان قرار گرفته است، به تازگی نیز پژوهشگران کالج آلبرت انیشتن نیورک که نتایج یافته های خود را در مجله Pnas منتشر کرده اند موفق شدند یک گام بزرگ در جهت رمزگشایی الفبای زندگی بردارند.

این دانشمندان جهشهای ژنتیکی را در زنان کشف کردند که ارتباط کوتاه قدی و افزایش طول عمر را نشان می دهد.

کد خبر 654366

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha