پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ اسفند ۱۳۸۶، ۲۱:۵۷

همگام با حماسه 24 اسفند - 116

شمارش آرا ء در شهرستانهای استان گیلان آغاز شد

رشت - خبرگزاری مهر:روح الله قهرمانی گفت:اخذ رای در 11 حوزه انتخابیه استان گیلان به اتمام رسیده و شمارش آراء هم اکنون آغاز شده است فقط رای گیری در شهر رشت به دلیل ازدحام پرشور مردم تا ساعت 22 ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر در رشت، قهرمانی رئیس ستاد انتخابات استان شامگاه جمعه در رشت اظهار داشت: نتایج قطعی انتخابات مجلس هشتم در استان گیلان حداکثر تا ساعت شش صبح شنبه معلوم و به آگاهی ملت شریف گیلان خواهد رسید.

استاندار گیلان گفت: ملت بزرگوار گیلان با حضور حداکثری خود در پای صندوقهای رای صحنه های وحدت را خلق و با آراء خود شعبه های اخذ رای را گلریزان کرده اند.

وی گفت: امروز 24 اسفندماه روزی که هر ایرانی از مدت ها پیش انتظارش را می کشید تا با شرکت در انتخابات و تعیین نماینده اصلح گامی موثر و بلند برای تعالی سرافزاری کشورش بردارد.

وی بیان داشت: مردم گیلان از آغازین ساعات رای گیری در شعبات اخذ رای حاضر شدند تا با آگاهی و هوشیاری نماینده مورد نظر خود را انتخاب و به وظیفه دینی و ملی خود عمل کنند.

قهرمانی یادآورشد: مردم همیشه در صحنه گیلان امروز با حضور در 11 حوزه انتخابیه از بین 168داوطلب نمایندگی مجلس 13 نفر را انتخاب و راهی خانه ملت کنند.

در گیلان یک میلیون و 505 هزار و725 نفر واجد شرایط رای دادن بودند.

کد خبر 654694

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha