به گزارش خبرنگار مهر، خسرو دانشجو سخنگوی شورای شهر تهران با بیان این مطلب در حاشیه جلسه امروز شورای شهر در جمع خبرنگاران خاطر نشان کرد: در جلسه امروز شورا شهردار تهران گفته است که خط افسریه تا میدان آزادی BRT نیست.
وی تصریح کرد: الان 3 خط اتوبوسرانی در این مسیر وجود دارد که به هم متصل نیستند که با اتصال این خطوط مسافران قادر خواهند بود که مسیر آزادی تا افسریه را با یک بلیط طی کنند.
سخنگوی شورای شهر تهران یاد آور شد: با ایجاد خط اتوبوسرانی افسریه تا میدان آزادی سرعت و ظرفیت جابجایی مسافر افزایش می یابد و کیفیت ارائه خدمات نیز ارتقا می یابد.
عضو کمیسیون عمران شورای شهر تهران تاکید کرد: خطوط اتوبوسرانی اگر قرار است BRT باشد، باید مصوبه و مجوز شورا را نیز داشته باشند.
دانشجو در خصوص مباحث دیگر مطرح شده در جلسه غیر علنی امروز شورا تصریح کرد: دو فوریت طرح تعیین زمان برگزاری جلسات عادی و فوق العاده شورای شهر تهران به تصویب اعضا رسید که بر اساس آن روز برگزاری جلسات تغییری نکرده و مانند قبل خواهد بود.
وی همچنین از تصویب معرفی معصومه آباد یکی از اعضای شورای شهر به عنوان نماینده شورا جهت عضویت در کمیته الزام شهرداری تهران به تدوین و تکمیل شناسنامه محله و منطقه خبر داد.
نظر شما