به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید مهدی فخرایی معاون پژوهش و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان با اعلام این خبر در خصوص اهداف و برنامه های طرح گفت: به منظور آشنایی نخبگان جوان و استعدادهای برتر علمی کشور با قابلیت ها، امکانات و توانمندی های بخش های مختلف صنعتی و فناوری کشور و نیز تقویت روحیه خودباوری و اعتماد به نفس ملی این جوانان برگزیده و آینده ساز طرحی با عنوان "بازدید نخبگان از دستاوردهای علم و فناوری کشور" در بنیاد ملی نخبگان برنامه ریزی و اجرا شده است.
وی افزود: هماهنگ سای فضای موجود در محیط های علمی و دانشگاهی با نیازها و چالش های بخش های صنعتی و اجرایی کشور می تواند نقش موثر در هدایت توان و استعداد علمی و اجرایی نخبگان جوان برای رفع نیازهای اساسی کشور ایفا کند.
معاون پژوهش و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان گفت: آنچه در این بازدیدها بسیار مشهود، دلگرم کننده و امید آفرین بود همت و تلاش شبانه روزی جوانان غیور ایران اسلامی در کسب و بومی سازی دانش فنی فناوری های حساس بود.
وی گفت: مشاهده سامانه های معظم و منظم موجود در محیط های صنعتی از جمله در تاسیسات هسته ای و تاسیسات عظیم نفت و پتروشیمی در منطقه عسلویه و مسئله جویی نیازمندی های فرا روی این بخشها در مطالعات و تحقیقات دانشگاهی کشور می تواند جهت و هدف مشخصی را برای رشد دانشگاهها و مراکز علمی در راستای پیشرفت های فناوری روز دنیا و بومی سازی این پیشرفتها ارائه دهد.
دکتر فخرایی خاطرنشان کرد: در جریان این بازدیدها به منظور بهره مندی از توان علمی نخبگان جوان تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان کشور در واحدهای صنعتی، رایزنی و هماهنگی لازم با مسئولان ذیربط صورت گرفته و نخبگان می توانند به تناسب رشته و تخصص خود نیازهایی را که مشاهده می کنند در قالب پروژه تحقیقاتی و یا موضوع پایان نامه انتخاب نمایند و از حمایت های بنیاد و دستگاه ذیربط برخوردار شوند.
نظر شما