پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ اسفند ۱۳۸۶، ۱۵:۵۳

رمان سال طنز سریال تلویزیونی می‌شود / جمع آوری بهترین دعای تحویل سال کودکان

رمان سال طنز سریال تلویزیونی می‌شود / جمع آوری بهترین دعای تحویل سال کودکان

تبدیل رمان کتاب سال طنز حوزه هنری به سریال تلویزیونی و جمع آوری بهترین دعای تحویل سال کودکان از تازه ترین اخبار حوزه هنری است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از واحد خبر حوزه هنری، محمدعلی علومی نویسنده رمان «شاهنشاه در کوچه دلگشا» از مذاکره یکی از شبکه‌های سیما با وی برای ساخت سریال تلویزیونی از روی این رمان خبر داد.

وی گفت: این روزها در حال فکر روی پیشنهاد سیما برای ساخت سریال از روی رمان «شاهنشاه در کوچه دلگشا» هستم.

نویسنده «من نوکر صدامم» نام کارگردان و شبکه تهیه کننده این اثر را به وقتی دیگر موکول کرد و اظهار داشت: به گمانم به عنوان نویسنده لازم است با تولید کننده و کارگردان مشورت داشته باشم اما اگر این دوست فرهیخته کار را بر عهده بگیرد خیالم راحت خواهد بود.

علومی در«شاهنشاه در کوچه دلگشا» وقایع تاریخ معاصر ایران مانند کودتای 28 مرداد 32 و عملیات آژاکس را دستمایه قرار داده است. در این رمان به شاه خبر می‌دهند که انگلستان قصد کودتا دارد و می‌خواهد سلسله‌ای جدید را حاکم کند. شاه به سبک شاه عباس با لباس مبدل به کرمان می‌رود چون آنجا یکی از مراکز قدیمی ‌نفوذ استعمار بریتانیا و مقر پلیس جنوب بوده است و به این ترتیب یک دیکتاتور با اقشار پایین جامعه همنشین می‌شود.

فضای این رمان به فراخور موضوع، آمیخته‌ای از طنز و ترس است و از رهگذر این حالت گروتسک به جهان داستان‌های کافکا نزدیک می‌شود. جایی از این رمان کلاغ به ساواک کرمان خبر می‌دهد که شاه و دوست او «آماشاءااله ایرانمنش» علیه رژیم پهلوی صحبت می‌کرده‌اند.

«شاهنشاه در کوچه دلگشا» چندی پیش جایزه بخش رمان کتاب سال طنز را از آن این نویسنده کرده بود.

من نوکر صدامم، طنز در آمریکا، وقایع‌نگاری بن لادن، آذرستان، بم امید بر دمیدن از آثار دیگر محمدعلی علومی نویسنده و روزنامه‌نگار کرمانی ساکن تهران است.

بهترین دعای تحویل سال کودکان جمع‌آوری می‌شود

خبر دیگر اینکه دبیرخانه سومین جشنواره بین‌المللی «دست‌های کوچک دعا» تبریز، دعای کودکان در هنگام تحویل سال را تا 15 فروردین سال آتی جمع آوری می‌کند.

در این جشنواره که به کوشش حوزه هنری استان آذربایجان شرقی برگزار می‌شود، دعاهای کودکان زیر 12 سال در هنگام تحویل سال، داوری و به بهترین آنها جوایزی اهدا می‌شود.

کودکان برای شرکت در این جشنواره می‌توانند دعای خود را به دبیرخانه جشنواره «دست‌های کوچک دعا» واقع در تبریز، خیابان امام خمینی (ره)، طبقه فوقانی سینما قدس، حوزه هنری استان آذربایجان شرقی ارسال کنند.

دوره‌های قبلی این جشنواره در سطح استان و کشور برگزار شده بود اما با استقبال کشورهای همسایه و حضور آنها در دومین دوره، باعث شد فراخوان این دوره قبل از شروع سال میلادی و در گستره بین‌المللی منتشر شود.

کد خبر 655696

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha