به گزارش خبر نگار مهر در مشهد استانداری خراسان رضوی اعلام کرد: کل آرای ماخوذه حوزه انتخابیه مشهد و کلات ۷۱۴هزار و ۳۸۴رای اعلام شده که تعداد کل آرای صحیح ۶۶۸هزار و ۲۳۵رای است.
محمدرضا فاکر با کسب ۲۱۱هزار و ۴۳۲رای به عنوان نفر اول،جواد آرین منش با کسب ۲۰۶هزار و ۶۰۶رای به عنوان نفر دوم و عفت شریعتی با کسب ۱۶۹هزار و ۶۳۹رای به عنوان نفر سوم از حوزه انتخابیه مشهد و کلات حایز اکثریت آرا شدند.
آقایان امیر حسین قاضی زاده با ۱۵۳هزار و ۸۹۰رای، حسین آفریده با ۱۵۱هزار و ۲۱۹رای، رحمانی فضلی با ۱۲۰هزار ۶۳رای و جواد کریمی با ۱۱۷هزار و ۶۰۴رای به دور دوم انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی راه یافتند.
محمد رضا فاکر با کسب ۲۱۱هزار و ۶۲۴رای به عنوان نفر اول، آقای جواد آرین منش با کسب ۲۰۶هزار و ۵۳۷رای به عنوان نفر دوم و خانم عفت شریعتی با کسب ۱۷۰هزار و ۳۹۸رای به عنوان نفر سوم از حوزه انتخابیه مشهد و کلات حایز اکثریت آرا شده بودند.
در گزارش قبلی آرای آقایان قاضی زاده، ۱۵۵هزار و ۹۴۹رای، آفریده ۱۵۰ هزار و ۶۷۸رای، رحمانی فضلی ۱۲۱هزار و ۹۷۳رای و کریمی ۱۱۹هزار و ۷۶۳ رای اعلام شده بود که این افراد به دور دوم انتخابات هشتمین دوره مجلس راه یافتند.
در گزارش قبلی کل آرای ماخوذه حوزه انتخابیه مشهد و کلات ۷۱۰هزار و ۱۰۹رای اعلام شده بود.
نظر شما