پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ اسفند ۱۳۸۶، ۱۷:۴۱

مربی ایرانی برای کودکان افغان قصه گفت

چهار مربی و کارشناس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سفری 10 روزه به شهر کابل مربیان و معلمان افغانی را با شیوه‌های رایج فعالیت‌های کانون آشنا کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی کانون اعلام کرد کتابخانه دارالقرآن شهر کابل پایتخت افغانستان روزهای 14 تا 24 اسفند میزبان نزدیک به 200 معلم و مربی کودکان افغانی بود که برای فراگیری شیوه‌های شناسایی و پرورش خلاقیت‌های هنری و قصه‌گویی و ارتباط با کودکان و کتابداری در کلاس‌های مربیان کانون حاضر شده بودند.

آشنایی با رنگ و کاربرد آن و شناسایی و تمرین روش‌های پرورش خلاقیت تکنیک‌های آبرنگ، مداد شمعی، چسب، کلاژ، چاپ، کاموا، شابلون، نقاشی روی آینه و سطوح شفاف و کاردستی، اوریگامی، عروسک‌سازی، سفالگری و کارت پستال از جمله سرفصل‌های آموزشی بود که مینا یوسف‌زاده کارشناس برنامه‌ریزی آموزش کانون آن را ارائه کرد.

همچنین مهتاب شهیدی مربی کانون تهران معلمان افغانی را با روش‌های تشویق کودکان به مطالعه و کتابخوانی و انواع و اقسام شیوه‌ها و تکنیک‌های قصه‌گویی بدون ابزار و با ابزار مانند قصه‌گویی با عروسک‌های بند انگشتی، دستکشی، اسباب‌بازی و جعبه جادویی و هنر پرده‌خوانی آشنا ساخت.

شبکه تلویزیونی تمدن افغانستان نیز پنج قصه را از زبان این قصه‌گوی کانون برای بینندگانش پخش کرد. موسی‌الرضا غلام دانایی کارشناس کانون خراسان مهارت‌های ارتباط مؤثر و فعالیت‌های تربیتی اجتماعی مناسب کودکان و حسین زریریان‌مقدم شیوه‌های ارائه خدمات کتابداری را به معلمان افغانی آموزش دادند.

کد خبر 656134

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha