پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ فروردین ۱۳۸۷، ۱۱:۲۳

ساخت دوربین سه بعدی با بیش از 12 هزار لنز!

ساخت دوربین سه بعدی با بیش از 12 هزار لنز!

گروهی از محققان دانشگاه استنفورد دوربین ویژه ثبت تصاویر سه بعدی می سازند که در آن از بیش از 12 هزار لنز استفاده می شود!

به گزارش خبرگزاری مهر، دوربینهای فعلی موجود در بازار با استفاده از یک لنز، تصویری مسطح و دو بعدی ارائه می کنند اما در این فناوری نوین از چندین هزار لنز برای ثبت تصویری سه بعدی استفاده شده است که هر یک در حکم یک ریز دوربین عمل می کند.

محققان علوم الکرونیک دانشگاه استنفورد به سرپرستی پروفسور عباس جمال این دوربین منحصربفرد را با استفاده از حسگر تصویری چند دریچه دیافراگمی طراحی و می سازند.

در این پروژه محققان پیکسلهای حسگر را به 7/0 میکرون کاهش می دهند و این درحالی است که این رقم چندین بار کوچکتر از پیکسلهای کاربردی در دوربینهای دیجیتال استاندارد است.

بر اساس گزارش سرویس خبری دانشگاه استنفورد، در این دوربین جدید در مجموع از 12 هزار و 616 لنز استفاده می شود و در نهایت می توان تصاویر سه بعدی خیره کننده ای با استفاده از آن ثبت کرد.

با توجه با قابلیتهایی که این فناوری از از آنها بهره مند است، می توان در زمینه تشخیص صورتهای مختلف با اهداف امنیتی از آن استفاده کرد.

کد خبر 656455

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha