سید میکائیل موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان، اظهار داشت: این تعداد گردشگر و مسافر نوروزی از 27 اسفندماه سال 86 تا روز دوم فرودین ماه سال جاری از آثار تاریخی و نقاط دیدنی استان زنجان بازدید کرده اند.
وی با اشاره به رشد آمار باز دیدکنندگان از آثار تاریخی و دیدنی استان زنجان افزود: موزه های استان زنجان در چهار روز اول سال به صورت رایگان برای بازدید گردشگران دایر است همچنین مردان نمکی استان زنجان نیز در موزه ذوالفقاری "عمارت ذوالفقاری" دایر است.
موسوی یادآور شد: نمایشگاه صنایع دستی استان زنجان نیز در محل موزه رختشویخانه شهر زنجان راه اندازی شده است.
وی استقبال نمادین در لحظه تحویل سال از اولین مهمانان ورودی به استان توسط مسئولان، ایجاد مراکز اطلاع رسانی در مبادی ورودی شهرهای استان و ترمینالها، راه آهن و فرودگاه، بازدید رایگان از مراکز تاریخی در چهار روز اول، تهیه و توزیع اقلام تبلیغاتی آثار و جاذبه های تاریخی و گردشگری استان زنجان، تشکیل گروه های نظارت ویژه بر اماکن پذیرایی و اقامتی در داخل شهرها و بین راهها به صورت ویژه، اهدایی هدایای ویژه به اولین مسافران ورودی به استان و تهیه و پخش برنامه های ویژه نوروزی در خصوص معرفی جاذبه ها و آداب و رسوم استان را از برنامه های مهم ستاد تسهیلات نوروزی در این استان اعلام کرد.
موسوی همچنین در ادامه با اشاره به آمادگی کامل استان برای اسکان مسافران نوروزی عنوان کرد: در سطح استان زنجان به غیر از مراکز اقامتی، 28 مدرسه نیز برای اسکان مسافران در صورت نیاز و همچنین اسکان مسافران فرهنگی اختصاص داده شده است.
وی همچنین از اسکان هزار و 400 مسافر در مراکز اقامتی، هتل ها و مراکز اسکان موقت استان خبر داد.
نظر شما