پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ فروردین ۱۳۸۷، ۱۳:۰۸

شیر تأثیرات مثبت چای را از بین می‌برد

شیر تأثیرات مثبت چای را از بین می‌برد

کارشناسان معتقدند مصرف چای فواید زیادی دارد اما اگر به همراه شیر مصرف شود این تاثیرات از بین خواهد رفت.

به گزارش مهر به نقل از رویترز محققان بر روی داوطلبان آزمایش کرده و دریافته اند که چای قرمز به طور قابل ملاحظه ای قابلیت انعطاف رگها را افزایش داده و موجب تسهیل در جریان خون شده و از این نظر برای بیماران قلبی مفید است.

بنابر همین گزارش اگر  بلافاصله یا توام با مصرف چای شیر نوشیده شود این خاصیت به کلی از میان می رود.  دانشمندان آلمانی نیز در بررسی های خود  به نتایج مشابهی دست یافته اند.

این مورد از آن  جهت حائز اهمیت است که بسیاری افراد عادت دارند مقداری شیر نیز در چای ریخته و یا یک لیوان شیر و یک لیوان چای می ریزند و یکی را پس از دیگری می نوشند.

بنابر همین گزارش چای با دارا بودن مواد فلانوئیدی بر عملکرد رگها تاثیر مثبت داشته و موجب تغییرات خوبی در وضعیت قلبی عروقی بیماران قلبی می‌شود.

نخستین نوشیدنی دنیا پس از آب  چای می باشد و روز به روز تاثیرات بیشتر آن  بر عملکرد بدنی افراد شناخته می شود اما باید در مورد مصرف هم زمان آن با شیر و همچنین اکثر داروها و قرصها و بلافاصله پس از غذا تجدید نظر کرد.

زیرا در مورد اخیر موجب عدم جذب آهن غذا نیز می گردد. پس بهتر است با مصرف مناسب از فوائد بی شمار آن  بهره مند شد.

کد خبر 657105

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha