پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ فروردین ۱۳۸۷، ۱۴:۲۶

راه اندازی پرواز مستقیم مشهد - نجف تا سه ماه آینده

راه اندازی پرواز مستقیم مشهد - نجف تا سه ماه آینده

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی خراسان رضوی گفت: در راستای توسعه صنعت گردشگری مذهبی از اواسط خرداد ماه، پرواز مستقیم مشهد به نجف راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد شریف روحانی، ظهر امروز در جمع خبرنگاران در انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی خراسان رضوی افزود: همچنین تا ماه آینده پرواز مستقیم مشهد ارومچی (چین) نیز راه اندازی خواهد شد که این دو پرواز تحول بزرگی در تبادل مسافر ایجاد خواهد کرد.

وی افزود: 70 دفتر خدمات مسافرتی در مشهد کار تهیه بلیط برای پروازهای مستقیم خارجی را انجام می دهند که از 25 اسفند ماه تاکنون بیش از 20 پرواز خارجی از طریق فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد صورت پذیرفته است.

روحانی عنوان کرد: پروازهای مستقیم مشهد به 10 کشور از جمله عربستان، کویت، بحرین، قطر، سوریه، تاجیکستان، قرقیزستان، افغانستان، امارات و ترکمنستان صورت می گیرد و پنج شرکت هواپیمایی خارجی کار انتقال مسافران را به بیش از 50 نقطه جهان انجام می دهند و امید می رود با راه اندازی سه مسیر جدید ارومچی (چین )، نجف (عراق) و استانبول (ترکیه) این پروازها به 13 مورد افزایش یابد.

وی در پاسخ به این سئوال که چرا شرکت های ایرانی متولی چنین امر مهمی نیستند گفت: عدم وجود زیرساختهای کافی چون فقدان هواپیمای کافی و نبود امکانات مجهز سبب شده که شرکتهای ایرانی نتوانند به عنوان قطب اقتصادی در این امر فعالیت کنند.

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی خراسان رضوی  با اشاره به مشکلات بخش خصوصی عنوان کرد: دستور العمل های اجرایی دفاتر خدمات جهانگری از سوی 28 ارگان مختلف همچون هواپیمایی کشور، سازمان حج و زیارت، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، وزارت بازرگانی و ... .. صادر می شود و گاه دستور العملهای متناقض این ارگانها، برنامه ریزی های بخش خصوصی را با مشکل مواجه می کند.

وی در خصوص همکاری بیشتر با سازمان حج و زیارت یادآور شد: اگر سازمان حج و زیارت بپذیرد که شرکتهای خدمات مسافرتی بتوانند در کنار آن سازمان در اعزام زائران به عمره مفرده فعالیت داشته باشند مدت زمان انتظار برای سفر عمره مفرده کاهش خواهد یافت.

کد خبر 658088

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha