پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ فروردین ۱۳۸۷، ۱۲:۴۱

شهردار بوشهر:

استقبال مسافران نوروزی از شهر بوشهر بی سابقه بوده است

بوشهر - خبرگزاری مهر: شهردار بوشهر گفت: ورود و استقبال مسافران نوروزی از شهر بوشهر نسبت به سالیان گذشته بسیار چشمگیر و بی سابقه بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، شاهپور رجایی عصر دوشنبه در حاشیه بازدید از محل اسکان مهمانان نوروزی در جمع خبرنگاران افزود: تاکنون بیش از ‪ 650 ‬هزار مسافر نوروزی وارد شهر بوشهر شده است.

وی اظهارداشت: علاوه ‌بر برنامه‌ریزی برای اسکان مهمانان درهتل‌ها، مهمانسراها، هتل آپارتمان‌ها و فضاهای آموزشی، دو کمپینگ ثابت نیز با ظرفیت ‪ ۳۲۰‬تخته چادر توسط شهرداری در شهر بوشهر برپا شده است.

رجایی یادآورشد: شمار زیادی از خانواده‌ها نیز برای استفاده از خدمات این کمپینگ‌ها با برپا کردن چادر شخصی تعطیلات خود را در این شهر سپری می کنند.

شهردار بوشهر تصریح کرد: به دلیل استقبال زیاد مسافران برای اسکان در کنار ساحل، امسال در ‪ ۱۶‬نقطه ساحلی مخازن آب سیار ایجاد شده تا مسافران مشکلی در زمینه برداشت آب مورد نیاز نداشته باشند.

وی گفت: همچنین ‪ ۵۵‬چشمه حمام و سرویس بهداشتی جدید نیز در کنار ساحل بوشهر ایجاد شده است.

رجایی افزود: اداره‌های دولتی و مراکز مذهبی مستقر در ساحل بوشهر نیز همکاری مطلوبی با ستاد اسکان مسافران نوروزی انجام داده‌اند.

وی عنوان کرد: هم اینک حضور مسافران نوروزی در کنار ساحل به گونه‌ای است که در برخی نقاط با مشکل سد معبر روبرو هستیم.

شهردار بوشهر گفت: استقبال مسافران از ساحل متولیان امور شهری را به سرمایه‌گذاری بیشتر برای فراهم کردن امکانات و فضاهای تفریحی در ساحل بوشهر گوشزد می‌کند.

رجایی اضافه کرد: در همین راستا امسال ‪ ۱۰‬هکتار فضای جدید روبروی درب غربی پایگاه هوایی، پارک صدف، حدفاصل خانه‌های سازمانی شرکت ملی نفت کش و پارک شغاب در ساحل بوشهر ایجاد خواهد شد.

کد خبر 658160

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha