پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ اسفند ۱۳۸۲، ۱۸:۵۱

خبرگزاري رويترز گزارش داد:

بحران در شمال سوريه فروكش كرد

در پي هشدار شديد اللحن مقامات سوريه در مورد مجازات شديد آشوبگران، آرامش به تدريح به شمال شرق اين كشور كه تا ساعاتي پيش بحراني بود، باز مي گردد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري رويترز، آشوب كردهاي شمال شرق سوريه درپي هشدارهاي مقامات امنيتي سوريه مبني بر تعقيب آشوبگران و اشد مجازات آنها، فروكش كرد.
 اين آشوب ها به دنبال كشته شدن دستكم 14 تن در شمال شرق سوريه پس از مسابقه فوتبال در منطقه قامشلي در نزديك مرزهاي سوريه با تركيه شعله ور شد.
بيانيه رسمي آخرين ساعات شب گذشته دولت سوريه كه در آن هشدار داد، قانون شكنان را به اشد مجازات خواهد رساند، باعث شده است آرامش به تدريج به اين منطقه آشوب زده برگردد.
علي حاج حمود وزير كشور سوريه براي نظارت بر تلاش هاي موجود براي پايان دادن به دو روز ناآرامي كه خسارت هايي را به ساختمان هاي منطقه وارد كرد و 40 نفر را زخمي كرد، عازم شد.
صداي تيراندازي پياپي امروز يكشنبه در قامشلي شنيده شد و رفت و آمدها در اين منطقه به شكل بالايي محدود شد، نيروهاي امنيتي و ساكنان نيز با حمل سلاح شكاري مجوز  در خيابان هاي شهر در حال تردد هستند.
ساختمان هاي دولتي ديروز شنبه غارت شد و به نيروهاي امنيتي توصيه شده تنها در صورت ضرورت متوسل به نيروي زور شوند.
استان الحسكه در شمال شرق سوريه با جمعيت 5/1 ميليون نفري در مرزهاي مشترك با تركيه قرار دارد.
كردها 12 درصد جمعيت اين استان را تشكيل مي دهند.
خالد خضير معاون استاندارالحسكه ، گروه هاي سياسي  كرد را به تحريك آشوبگري متهم كرد.
به گفته وي، جريان هاي معروفي، خشونت را تحريك كرده اند آنها دنباله هاي داخلي و خارجي دارند.
آشوب در سوريه در حالي روي داد كه دولت آمريكا به اعمال مجازات بر ضد دمشق  نزديك مي شود.
اين در حالي است كه روزنامه البعث سوريه در سرمقاله امروز خود نوشت: تنش ها و ناآرامي ها بر اساس طرحي روي داده كه هدف از آن زيان رساندن به سوريه و سهيم شدن درمجموعه فشارهاي مشخص بر اين كشور است.
منابع نزديك به دولت سوريه نيز اعلام كردند كه برخي سياستمداران كرد تلاش كردند تا آشوب در مسابقه فوتبال را به يك مساله سياسي تبديل كنند اشاره آنها به مطالبات 200 هزار كرد در سوريه است .
يك منبع دولتي نيز اعلام كرد كه دولت سوريه در آستانه حل مشكلات كردها بود اما تبليغاتي كه گروه هاي بدون مجوز كرد به راه انداختند اين روند را با مانع روبرو كرده اند.
از جمعيت 17 ميليون نفري سوريه، حدود 2 ميليون تن را كردها تشكيل مي دهند.

کد خبر 65826

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha