پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ فروردین ۱۳۸۷، ۱۱:۴۴

هوادار تیم فوتبال پارما به وسیله اتوبوس یوونتوس کشته شد

هوادار تیم فوتبال پارما به وسیله اتوبوس یوونتوس کشته شد

هوادار تیم فوتبال پارما روز یکشنبه در برخورد با اتوبوس باشگاه یوونتوس جان باخت تا دومین هوادار ایتالیایی باشد که ظرف یک سال گذشته، جان خود را از دست می دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، ماتیو باگنارسی 28 ساله یکشنبه توسط اتوبوسی که قصد داشت هواداران یووه را از تورین به محل برگزاری مسابقه انتقال دهد زیر گرفته شد و در دم جان باخت. اتوبوس در زمان حادثه خالی از مسافر بود و راننده آن در حال حاضر تحت بازجویی قرار دارد.

گزارش ها حاکی از آن است که پس از این حادثه، درگیری هایی بین هواداران دو تیم به وجود آمد که با دخالت پلیس خاتمه یافت. مسئولان دو باشگاه پس از این حادثه غم انگیز از حضور تیم هایشان در میدان جلوگیری به عمل آوردند، ضمن اینکه سایر دیدارهای شب گذشته هم با یک دقیقه سکوت برگزار شد." باگنارسی" جزو هواداران شورشی فوتبال ایتالیا محسوب می شد و بتازگی محرومیت سه ساله خود از حضور در ورزشگاه ها را پشت سر گذاشته بود.

سخنگوی پلیس در خصوص این سانحه گفت:" هوادار تیم فوتبال پارما به میان خیابان دوید و پس از برخورد با قسمت جلویی چرخ اتوبوس جان باخت."

نوامبر سال گذشته یک هوادار ایتالیایی به نام گابریل ساندری به ضرب گلوله پلیس ایتالیا کشته شد که این موضوع منجر به ناآرامی هایی در فوتبال ایتالیا شد. 

کد خبر 658376

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha