به گزارش مهر، ماهنامه پیام بانک ارگان بانک مرکزی در گزارشی تصریح کرد: اقتصاد ایران طی سال گذشته چه در صحنه داخلی و چه در عرصه بین المللی - آبستن حوادث متعددی بود.
از جمله این حوادث در بعد بین المللی می توان به مسئله تحریمها و افزایش فشارهای بین المللی بر بانکها و کشورمان و از بعد داخلی هم به کاهش یکپارچه نرخ سود تسهیلات بانکی بدون توجه به نظر کارشناسی و جمعی شورای پول و اعتبار و نیز بروز فراز و نشیبهای وضعیت شورای یاد شده، اشاره کرد.
همچنین تدوین چارچوب سیاستهای سال 87 برای مهار تورم، مسئله اضافه برداشتها و پدیده سه قفله کردن منابع بانک مرکزی، تاسیس بانک قرض الحسنه، تغییر در شیوه انتشار و پرداخت سود اوراق مشارکت، موضوع چک پول ها و ... از جمله حوادث دیگر در سال 85 بود. سیاستهایی که هر یک در جایگاه خود بسیار مهم و تاثیرگذارند و سامان دهی هر یک از آنها برای بانکهای مرکزی دنیا یک پروژه عملیاتی جدی تلقی می شود.
نظر شما