به گزارش خبرنگار مهر در املش، فرامرز هادی زاده، صبح چهارشنبه در حاشیه برگزاری دوره آموزشی "استفاده صحیح از ماشین نشاء کار برنج" در این شهرستان، افزود: یکی از راهکارهای افزایش عملکرد در واحد سطح برای خودکفایی در تولید برنج، حمایت از ارقام پرمحصول است.
وی همچنین با اشاره به اهمیت کشت ارقام پر محصول برنج خاطرنشان کرد: کشت ارقام پرمحصول برنج سبب کاهش مصرف سموم، حفظ محیط زیست و کشاورزی پایدار است.
هادی زاده بیان داشت: کشت ارقام پرمحصول هم از نظر اقتصادی و هم از نظر زیست محیطی (کاهش مصرف سموم) به نفع کشاورزان و محیط زیست است.
مدیر جهادکشاورزی املش در ادامه از آغاز خزانه گیری برنج در شالیکاری های این شهرستان خبر داد و عنوان کرد: به دلیل مساعد بودن هوا، احداث خزانه برنج در بسیاری از مناطق روستایی منطقه شروع شده است.
هادی زاده پیش بینی کرد: احداث خزانه برای سه هزار و 500 هکتار از مزارع شالیکاری املش تا پایان فروردین ماه سال جاری به پایان برسد.
یک دوره آموزشی با عنوان "استفاده صحیح از ماشین نشاءکار برنج در جهت مکانیزه کردن کشاورزی" با حضور 30 نفر از کشاورزان در املش برگزار شد.
شهرستان املش سه هزار و 500 هکتار اراضی شالیکاری دارد.
نظر شما