به گزارش خبرنگار مهر، این کتاب که برای نوجوانان نوشته شده، "... که مپرس" نام دارد و در حال حاضر مرحله بازنویسی نهایی را طی می کند.
ابراهیمی به نوشتن یک رمان نوجوانانه طنزآمیز با عنوان "نویسنده و جادوگر" نیز مشغول است. این اثر که قرار است به وسیله نشر افق منتشر شود از درونمایه ای سیاسی اجتماعی برخوردار است.
از این شاعر و نویسنده اسفند سال گذشته مجموعه شعر "رازهایی در باد" توسط کانون پرورش فکری به چاپ رسید. این کتاب با تصویرگری هما بذرافشان شامل گزیده اشعار جعفر ابراهیمی با مضامین مختلف است.
"گنج زیر خاک" با تصاویر پیمان رحیمی زاده و "زاغ و مار"با تصویرگری علی بوذری از تازه ترین آثار منتشر شده اوست. وی در "گنج زیرخاک" به بازنویسی سه داستان از هفت اورنگ جامی و در "زاغ و مار" به بازنویسی سه داستان از کلیله و دمنه پرداخته است.
"به خاطر پرنده ها" (کانون پرورش فکری) از دیگر آثار جعفر ابراهیمی طی ماه های گذشته است.
نظر شما