شاهین فتحی درگفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه جمعیت هلال احمر استان تهران در 55 پست و پایگاه امداد و نجات در تمامی جاده های مواصلاتی این استان اقدام به کمک رسانی به آسیب دیدگان حوادث جاده ای کرده است، افزود: تا 13 فروردین ماه به 225 نفر در تصادفات رانندگی امداد رسانی شده است و تعداد ماموریت های امدادگران جمعیت هلال احمر استان تهران 306 مورد است.
وی ادامه داد: 337 مورد کمک های اولیه روی مصدومین انجام شده است و 20 مورد امداد و رها سازی سرنشینان از وسایل نقلیه نیز از سوی امدادگران به ثبت رسیده است.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان تهران با اعلام اینکه 576 نفر از مصدومان به صورت سرپایی و بعد از اقدامات اولیه در مراکز امداد و نجات درمان شده اند، اظهار داشت: از این تعداد 176 مورد از طریق آمبولانس های جمعیت هلال احمر به مراکز درمانی و بیمارستانها اعزام شده اند.
فتحی در خصوص اسکان اضطراری مسافران جاده ای نیز گفت: 580 نفر نیز به دلایل مختلف همچون خستگی راننده، شلوغی مسیرها، خرابی اتومبیل و... قادر به ادامه سفر نبودند که در پایگاه های جمعیت هلال احمر اسکان داده شدند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان تهران با بیان اینکه جمعیت هلال احمر با شناسایی محورهای پرتردد و خطرناک نیروهای خود را در آن مستقر کرد، اضافه کرد: میزان تصادفات جادها در نوروز امسال نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری داشته است که در هفته آتی آن را اعلام می کنیم.
نظر شما