پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ فروردین ۱۳۸۷، ۱۴:۳۴

میزان بارندگی استان خراسان در سال گذشته 55 درصد کاهش داشت

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر کل آب منطقه ای خراسان گفت: میزان متوسط بارندگی استان خراسان در سال گذشته 45 درصد بوده است که نسبت به سال قبل از آن 55 درصد کاهش داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سید مرتضی حسینی صبح امروز در اولین جلسه شورای اداری سال 87 در محل استانداری افزود: ذخیره سدهای استان 49 درصد کاهش و روان آبها 62 درصد کاهش را نشان می دهد که اثرات سو آن را بر تامین آب قنات ها و چشمه ها و سفره های زیرزمینی شاهد خواهیم بود.

مدیر کل آب منطقه خراسان به وضعیت ذخیره سدهای استان اشاره کرد و گفت: سد طرق 5/7 میلیون متر مکعب و سد کارده 5/17 میلیون متر مکعب ذخیره آبی دارد که 95 درصد آب سد کارده صرفا جهت شرب استفاده می شود.

وی اختصاص آب سد کارده را به مصرف شرب منوط به تامین اعتبار دانست و اظهار داشت: در صورت تامین اعتبار طی دو تا سه ماه آینده ذخیره آبی سد کارده نیز صرفا به مصرف شرب خواهد رسید.

حسینی در پایان از افتتاح طرح تصفیه خانه مشهد تا پایان خرداد ماه خبر داد و افزود: حدود 70 درصد کار انجام شده و پروژه تا پایان خرداد ماه آماده بهره برداری است.

مدیر کل آب و فاضلاب خراسان رضوی نیز در این جلسه شاخص رشد سیستم آب و فاضلاب شهرهای استان خراسان را در سطح پایینی ارزیابی کرد و افزود: شاخص رشد سیستم آب و فاضلاب شهرهای استان خراسان در حدود 11 درصد است.

مهدی جمشیدی افزود: گسترش سیستم آب و فاضلاب استان نیاز به تامین اعتبارات دارد.

وی در ادامه به تامین اعتبارات آب و فاضلاب واحدهای مسکونی طرح 100 ساله دولت اشاره داشت و تصریح کرد: 30 هزار واحد از این واحدهای مسکونی در حال حاضر نیازمند تخصیص اعتبار است و این مشکل در شهر جدید گلبهار به طور جدی مطرح است.

جمشیدی طرحهای آبرسانی استان را در حال تکمیل عنوان کرد و افزود: در صورت رفع موانع موجود در طرح آبرسانی به شهر سایی در تربت حیدریه هیچ مشکل جدی در سطح استان وجود نخواهد داشت.

وی همچنین بحث تفاوت تفرقه آب بهای طرقبه و شاندیز با مشهد و آبرسانی به شهرهای نیشابور و سبزوار و سد طرق را مطرح کرد و افزود: در برنامه سال 86 حدود 167 کیلومتر خطوط انتقال آب جهت آبرسانی به این شهرها در نظر گرفته شد و در حال حاضر کمتر از سه تا چهار درصد از کار اجرایی آن باقی است.

کد خبر 659652

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha