پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ فروردین ۱۳۸۷، ۱۴:۲۷

سال نوآوری و شکوفایی/

سال نوآوری و شکوفایی زمان تلاش برای تحقق ایران مقتدر است

زنجان - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان زنجان گفت: ملت ایران به خصوص جوانان باید با نوآوری و خلاقیت و جدیت در راه توسعه و شکوفایی و مطرح شدن ایران اسلامی به عنوان یکی از کشورهای موفق و پیشرفته دنیا در زمینه‌های مختلف تلاش کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حجت الاسلام محمد تقی واعظی قبل از ظهر امروز در جلسه شواری اداری استان زنجان با اشاره به نام‌گذاری سال 87به نام‌ نوآوری و شکوفایی توسط مقام معظم رهبری افزود: این نامگذاری بسیار به جا و مناسب است که مقام معظم رهبری با تدبیر، نو‌آوری و شکوفایی را به شعار و نام سال انتخاب کردند.

وی با اشاره به اهمیت تحقق شعار سال ادامه داد: برای نیل به این شعار همه مدیران دستگاه‌های اجرای و دولتی از تمام ظرفیت و امکانات خود استفاده کنند.

امام جمعه زنجان با اشاره به اینکه برای رسیدن به شکوفایی باید برنامه‌ریزی شود، افزود: رسیدن به این هدف بدون برنامه ریزی و سرمایه گذاری امکانپذیر نیست و باید برنامه‌های لازم توسط مسئولان ذیربط طراحی شود. 

حجت الاسلام واعظی یادآورشد: باید با نوآوری و خلاقیت مشکلات و مسائل روز جامعه برطرف شود که رفع این مسائل یکی از شاخصه‌های شکوفایی است. 

وی اظهار داشت: امروز ایران خود را با خلاقیت و تلاش و جدیت به جایی رسانده است که بوش در یکی از تریبونهای بزرگ دنیا اعتراف می کند که نمی شود به راحتی از ایران عبور کرد و ایران به قدرت بزرگی تبدیل شده است.

عضو خبرگان رهبری گفت: بوش ایران را یک تهدید و خطر بزرگ برای اروپا و آمریکا معرفی کرده که چنین نیست و باید بداند که ایران یک خطر نیست، بلکه یک قدرت بزرگ در جهان است. 

حجت الاسلام واعظی با تاکید  بر اینکه ایران اسلامی در طول تاریخ 30 ساله خود هیچ گاه در روند توسعه ای خود تهدیدی برای جهان محسوب نمی شده است، افزود: آنچه امروز دنیای استکبار به سرمداری آمریکا به آن تاکید دارد، تلاش برای جلوه دادن واقعیت به گونه ای دیگر است.

واعظی گفت: استان زنجان نیازمند تحقق کامل اهداف سال نوآوری و شکوفایی است و مسئولان استان باید در این زمینه جدیت کامل داشته باشند.

کد خبر 659880

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha