به گزارش خبرنگار مهر، محمد جهرمی عصر امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس کل بیمه مرکزی ایران گفت: صنعت بیمه کشور باید در کنار حل مشکلات اجتماعی مکمل مجموعه بخش پولی و بانکی کشور باشد.
وزیر کار و امور اجتماعی صنعت بیمه در کشور را توسعه نیافته عنوان و تصریح کرد: گرچه در دولتهای قبلی و دولت نهم اقدامات مهمی در توسعه این صنعت انجام شده است اما هنوز باید کارهای بسیاری در این زمینه صورت گیرد.
وی اظهار داشت: سیاستهای پولی و بانکی زمانی از سرعت برخوردار می شود که صنعت بیمه نقش مکملی در این بیمه ایفا نماید.
وی گفت: باید طی 20 سال آینده 200 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری جدید در کشور انجام شود و این امر زمانی تحقق می یابد که ریسک سرمایه گذاری توسط صنعت بیمه پوشش یابد.
وی افزود: بخش بانکی کشور هم اکنون با احتیاط فراوان برای پرداخت وام، 150 درصد مبلغ وام را به عنوان وثیقه دریافت می کند.
وزیرکار و امور اجتماعی به سرمایه اندک شرکتهای بیمه اشاره کرد و گفت: هم اکنون صادرات و واردات کشور حدود 100 تا 120 میلیارد دلار است که باید ریسک آنها توسط بیمه های داخلی پوشش داده شود.
وی دلیل عدم پوشش ریسک واردات و صادرات کالا به کشور را پایین بودن سرمایه بیمه ها عنوان کرد و اظهار داشت: متاسفانه بخش اعظمی از سرمایه های ما ازبیمه داخلی استفاده نمی کند .
جهرمی تصریح کرد: بر این اساس باید در کنار افزایش سرمایه بانکها افزایش سرمایه بیمه های کشور به ویژه بیمه مرکزی پیگیری شود.
وزیرکار و امور اجتماعی اظهار داشت: دولت در سال گذشته 840 میلیارد تومان برای تامین خسارتهای غیر مترقبه اختصاص داد که معتقدم این سرمایه باید در اختیار بیمه ها قرار می گرفت.
وی افزود: بخش اعظم بیمه ها در داخل کشور به دلیل سرمایه اندک شرکتهای بیمه استفاده نمی شود.
جهرمی بر ایجاد بیمه پایه تاکید کرد و افزود: دولت باید این نوع بیمه را به عنوان یک وظیفه اجتماعی اعمال کند و بودجه لازم را برای بیمه درمان و بازنشستگی تامین نماید.
وزیرکار و امور اجتماعی همچنین بر اجرای بیمه تکمیلی درمان و بازنشستگی تاکید کرد و گفت: با این کار انگیزه پس انداز و آینده نگری که یکی از مشکلات فعلی کشور است در مردم ایجاد خواهد شد.
نظر شما