ابراهیم صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص دیدار تیمش برابر نیروی هوایی عراق گفت: بازی بسیار مهمی در کویت پیش رو داریم و در این مسابقه حساس که جنگ صدرنشینان این گروه است، باید پیروزی شویم تا با خیال آسوده تر برای صعود به مرحله بعدی در مسابقات آینده به میدان برویم.
کاپیتان تیم فوتبال سایپا تاکید کرد: تنها هدف ما کسب پیروزی در این دیدار است و به نتیجه دیگری فکر نمی کنم. البته رسیدن به این مهم کار سختی خواهد ولی تمام تلاش خود را انجام می دهیم زیرا با کسب سه امتیاز این دیدار نیمی از راه صعود را طی خواهیم کرد.
وی در خصوص عملکردش در دو دیدار تیم ملی برابر بحرین و کویت اظهار داشت: همیشه در هر دیداری که به میدان رفته ام برای موفقیت تیم خود تمام تلاش خود را به کار بسته ام و در این دو بازی هم توانستم با عملکرد خود، رضایت کادر فنی تیم ملی را جلب کنم.
کاپیتان تیم فوتبال سایپا در خاتمه با اظهار تاسف از اینکه در دقایق پایانی دیدار با کویت دو امتیاز حساس از دست رفت، گفت: در آن دقایق طبیعی بود که تیم کویت برای فرار از شکست خانگی روی دروازه ما حمله کند. البته مطمئن باشید با شکست تیم امارات در مسابقه آینده، نتایج گذشته را جبران کرده و شانس ها خود را برای صعود به مرحله بعد افزایش خواهیم داد.
تیم فوتبال سایپا که در گروه B مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا با تیم های الوصل امارات، نیروی هوایی عراق و الکویت کویت همگروه است، در حال حاضر با کسب 4 امتیاز از دو دیدار گذشته خود، در صدرجدول رده بندی این گروه قرار گرفته و در روزچهارشنبه هفته جاری در ورزشگاه نادی الکویت میهمان تیم نیروی هوایی عراق هستند.
نظر شما