دکتر جواد شهلایی در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز افزود: زیرسازی و تعویض روکش پیست تارتان استادیوم قدیمی تبریز با اعتباری بالغ بر دو هزار میلیون ریال آغاز شده است.
وی هدف از اجرای این پروژه را ایجاد زیرساختهای مناسب برای توسعه ورزش همگانی و قهرمانی عنوان کرد و گفت: آذربایجان شرقی در زمینه ورزش دو و میدانی دارای پتانسیل های مناسبی است که بازسازی این پیست بر شکوفایی این ورزش در منطقه تاثیر بسیاری خواهد داشت.
شهلایی با بیان اینکه در حال حاضر عملیات برداشتن تارتان قدیمی این پیست با 90 درصد پیشرفت فیزیکی همراه است افزود: پس از ساخت زیرسازی های مناسب روکش تارتان جدید با کیفیت مناسب نصب خـواهد شد.
مدیرکل تربیت بدنی آذربایجان شرقی با اشاره به پیست استاندارد دو و میدانی ورزشگاه 70 هزار نفری تبریز یادآور شد: با اتمام پیست دو و میدانی استادیوم تختی تبریز، این شهر مالک دومین پیست استاندارد دو و میدانی خود می شود.
نظر شما