پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ فروردین ۱۳۸۷، ۱۷:۱۱

سال نوآوری و شکوفایی/

سال نوآوری فرصتی مناسب برای پیشرفت و توسعه کشور است

رشت - خبرگزاری مهر: امام جمعه رشت گفت: سال نو آوری و شکوفایی فرصتی مناسب برای پیشرفت و توسعه همه جانبه کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر در رشت ، آیت الله زین العابدین قربانی نماینده ولی فقیه درگیلان و امام جمعه رشت عصر دوشنبه در دیدار با اعضای هیئت رئیسه و شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، افزود: قدم اول در عرصه نوآوری و شکوفایی به عنوان رهنمود رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال جاری بررسی شکست‌ها و نقاط ضعف به منظور رفع آن است.

آیت الله قربانی بیان داشت: برای تحقق نوآوری و شکوفایی باید ضعف‌ها را شناسایی کرد چون همه محرومیت‌ها و عقب ماندگی‌ها نشانه ضعف است.

وی همچنین ضمن تشکر از بانیان تشکیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت اعلام کرد: دانشگاه آزاد اسلامی مانند دیگر دانشگاهها، اساتید و دانشجویان بسیارخوب و ارزشمندی دارد و تاکنون باعث رشدعلمی افراد و کشف استعدادهای فراوان در جامعه شده است.

نماینده ولی فقیه در گیلان با تاکید بر رعایت مقررات و کنترل دروس ، مدرسین و دانشجویان دانشگاه ، بیان داشت:  سال نوآوری  فرصت مناسبی است تا با ارائه پژوهش های مختلف ، تشکیل همایشها ، چاپ ونشرکتاب و مجلات دراین زمینه برای توسعه نوآوری وپیشرفت کشور تلاش شود.

آیت الله قربانی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی خواست با تحقیق و پژوهش در زمینه مسائل سیاسی روزدنیا از جمله حقوق بشر و دمکراسی زمینه آشنایی جهانیان را با ایران و انقلاب اسلامی بیش از پیش فراهم کنند .

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت نیز در این دیداربا اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی مظهر نوآوری و شکوفایی و دست آورد ارزشمند انقلاب اسلامی است، گفت: این واحد دانشگاهی درسال نوآوری و شکوفایی با بهره گیری از توانمندی های استادان، دانشجویان برای شکوفایی کشور و استان گام های موثری بردارد.

حجت الاسلام دکترسید علی ابراهیمی با اعلام اینکه دانشگاهیان می‌توانند سردمدار نوآوری و شکوفایی درکشور باشند، خاطر نشان کرد: امید است با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری دانشگاهیان تمام تلاش خود را برای پژوهش و نوآوری به کار گیرند.

وی یادآورشد: دانشگاه با توجه به اینکه محور علم و پژوهش در کشوراست می‌تواند گام اساسی درتحقق نوآوری و شکوفایی در کشور بردارد. 

کد خبر 661350

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha