به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم فوتبال میلان که از مدت ها قبل خواهان حضور رونالدینیو در تیم میلان بوده است، گفت: رونالدینیو بازیکن بسیار بزرگی است و ما از مدت ها قبل علاقمندی خود را برای جذب این بازیکن اعلام کرده ایم.
رونالدینیو سال دشواری را در رقابت های فوتبال اسپانیا پشت سر می گذارد. او بیشتر رقابت های این فصل را به دلیل مصدومیت از دست داده است.
بارسلونا در خصوص شایعات منتشره سکوت کرده و از آنجا که رونالدینیو قادر نخواهد بود تا پایان رقابت های این فصل برای تیم بارسا بازی کند به نظر می رسد مسئولان این باشگاه بی میل نیستند ستاره خود را به قیمت خوبی بفروشند.
لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا، گفت: اکنون زمان مناسبی در خصوص صحبت در این مورد نیست. آنچه در حال حاضر از اهمیت فراوانی برخوردار است، تمرکز بر روی قهرمانی در رقابت های پیش روست.
نظر شما