پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ فروردین ۱۳۸۷، ۱۲:۲۴

حسینی از نمایشنامه خود فیلم سینمایی می‌سازد

روزبه حسینی شهریور آینده ساخت نخستین فیلم سینمایی خود را از روی نمایشنامه "این همه سنگر و این آدم‌ها که تا آخر زنده‌اند" آغاز می‌کند.

وی در این باره به خبرنگار مهر گفت: "سال گذشته قرار بود نمایش "این همه سنگر و این آدم‌ها که تا آخر زنده‌اند" را که جزو تعهدات اداره کل هنرهای نمایشی در سال 85 بود با طراحی هنری جلال تهرانی و آهنگسازی محسن نامجو به صحنه ببرم. اما نمایش با توجه به تصویب متن و ممیزی‌های اولیه و بعد از چهار ماه تمرین و سه بار بازبینی به اجرا نرسید."

این کارگردان در ادامه افزود: "به همین منظور قصد دارم امسال اولین فیلم سینمایی خود را از روی این نمایشنامه بسازم. تلاش می‌کنم این کار را شهریورماه امسال با همان ترکیب بازیگران شروع کنم. البته امسال شش نمایشنامه من نیز در جشنواره‌ها و سالن‌های مختلف تئاتر روی صحنه می‌رود."

حسینی درباره نمایشنامه‌های خود که امسال اجرا می‌شوند گفت: "پارسال در جشنواره تئاتر بانوان آروز عالی و لیلا مدنپور دو نمایشنامه "خرس" و "قصه عجیب و غریب و باورنکردنی ماه‌پیشونی" را اجرا کردند که هر دو امسال با حمایت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران اجرای عمومی می‌شوند. مدنپور هم با نمایش بی‌کلام "تمام کودکی‌ام را خواب دیده‌ام" در جشنواره تئاتر عروسکی شرکت کرده است."

وی ادامه داد: "نمایشنامه "که دوست داشتن جرم است" را برای آروند دشت‌آرای نوشته‌ام که پیشنهاد طرح از خود وی بود. شهره سلطانی نیز نمایشنامه "هزار شماره نامعکوس" از من را به جشنواره تئاتر بانوان امسال پیشنهاد داده است. متنی نیز با نام "سه مرثیه هذیان برای بودن و ماندن و رفتن در دیاری که پروانه‌ها به انتظار تو نشسته‌اند" را برای نورالدین حیدری نوشته‌ام."

این نمایشنامه‌نویس در پایان گفت: "امسال بیشتر نمایشنامه‌های من روی صحنه می‌روند و با شرایطی که سال گذشته برای خودم به وجود آمد، دیگر حاضر نیستم گروه را درگیر تمرین کنم و با وجود تأیید اداره کل هنرهای نمایشی برای اجرای عمومی، تضمینی برای اجرا وجود نداشته باشد."

حسینی سال 84 نمایش "آنچه می‌شنوی ساز کج‌کوک سکوت است" را در کارگاه نمایش روی صحنه برده بود.

کد خبر 661681

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha