پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ فروردین ۱۳۸۷، ۱۸:۲۵

آیت الله شاهرودی:

جمهوری اسلامی ایران خواهان تبیین الگوی قضاوت اسلامی است

جمهوری اسلامی ایران خواهان تبیین الگوی قضاوت اسلامی است

آیت الله هاشمی شاهرودی رئیس قوه قضائیه صبح امروز با علی بن فطیس المری ، دادستان کل کشور قطر دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این دیدار شرایط گسترش همکاری های قضایی میان دو کشور بررسی شد و دو طرف بر ضرورت افزایش مناسبات حقوقی و قضایی تاکید کردند.

آیت الله هاشمی شاهرودی در این دیدار گفت: وجود مشترکات حقوقی و قضایی میان کشورهای اسلامی زمینه مناسبی را برای گسترش همکاری ها در این زمینه فراهم کرده است و جمهوری اسلامی ایران با طرح پیشنهاد تشکیل اتحادیه قضایی کشورهای اسلامی خواهان گسترش و نزدیکی مواضع قضایی و حقوقی کشورهای مسلمان و تبیین الگوی قضاوت اسلامی شد.

رئیس قوه قضائیه با تشریح ساختار قضایی ایران به دستاوردهای قوه قضاییه اشاره کرد و افزود: دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران اکنون مطابق با اصول قضاوت اسلامی به دستاوردهای مناسبی دست یافته است که می تواند الگوی مناسبی برای کشورهای اسلامی باشد.

آیت الله هاشمی شاهرودی همچنین ابراز امیدواری کرد که این دیدار بتواند گام مثبت دیگری برای فراهم شدن زمینه های تشکیل اتحادیه قضایی کشورهای اسلامی باشد.

رئیس قوه قضائیه همچنین بر لزوم احترام به حقوق افراد و حفظ حقوق شهروندی تاکید کرد.

آیت الله هاشمی شاهرودی همچنین خواستار انسجام کشورهای اسلامی در مقابل توطئه های استکبار علیه مسلمانان شد.

دادستان کل قطر نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر آیت الله شاهرودی به قطر بر گسترش  مناسبات دو کشور تاکید کرد.

علی بن فطیس المری  گفت: قطر همواره خواهان گسترش روابط با ایران است و گسترش روابط حقوقی بین دو کشور نیز جایگاه ویژه ای در سیاست کشور قطر دارد.

دادستان کل قطر ابراز امیدواری کرد: این دیدار بتواند فصل جدیدی از مناسبات دو کشور را آغاز کند.

کد خبر 662708

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha