به گزارش خبرگزاری مهر، دور برگشت از مرحله یک چهارم نهایی رقابت های فوتبال جام یوفا شب گذشته پیگیری شد که طی آن تیم های بایرن مونیخ آلمان، فیورنتینا ایتالیا، گلاسکو رنجرز اسکاتلند و زنیت سنت پترزبورگ سوریه با پیروزی در مجموع دو دیدار رفت و برگشت برابر حریفان خود، جواز حضور در مرحله نیمه نهایی این مسابقات را بدست آوردند.
برپایه این گزارش، تیم فوتبال بایرن مونیخ شانس نخست قهرمانی این مسابقات، در حالی که در بازی رفت و در ورزشگاه خانگی برابر ختافه به تساوی یک بر یک دست یافته بود، شب گذشته با گل دقیقه 120 لوکا تونی جواز حضور به مرحله بعد این مسابقات را بدست آورد.
در این دیدار که در ورزشگاه آلفونسو پرز برگزار شد، دو تیم در پایان 90 دقیقه قانونی مسابقه به تساوی یک بر یک رضایت دادند اما در وقت های اضافی با رقم خوردن تساوی 2 بر 2 و نتیجه نهایی 3 بر 3، تیم بایرن با توجه به گل زده بیشتر در خانه حریف، با تساوی 4 بر 4 در دو دیدار رفت و برگشت به مرحله بعد صعود کند.
در این مسابقه کونترا(44)، پارادز(92) و برائولیو(94) برای تیم ختافه گلزنی کردند و لوکا تونی(115) و (120) و فرانک ریبری(89) گل های تیم بایرن مونیخ را به ثمر رساندند.
در سایر دیدارهای شب گذشته نتایج زیر بدست آمد:
* زنیت سنت پترزبورگ صفر - بایر لورکوزن یک
گل: ماکسیم بولیکین(18 ) برای لورکوزن
(تیم فوتبال سنت پترزبورگ با برتری 4 بر 2 در دو دیدار رفت و برگشت به مرحله بعد صعود کرد)
* آیندهوون صفر - فیورنتینا 2
گل ها: آدریان موتو(38) و (53) برای فیورنتینا
(تیم فوتبال فیورنتینا با برتری 3 بر یک در دو دیدار رفت و برگشت به مرحله بعد صعود کرد)
* اسپورتینگ لیسبون صفر - گلاسکو رنجرز 2
(تیم فوتبال گلاسکو رنجرز با برتری 2 بر صفر در دو دیدار رفت و برگشت به مرحله بعد صعود کرد)
دور رفت از مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال جام یوفا 24 آوریل (پنجم اردیبهشت) با برگزاری دو دیدار بایرن مونیخ برابر زنیت سنت پترزبورگ و فیورنتینا مقابل گلاسکو رنجرز برگزار می شود.
نظر شما