پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ فروردین ۱۳۸۷، ۱۱:۴۰

بوش:

شکست در عراق به تقویت ایران می انجامد/توقف روند خروج نیروها از تابستان

شکست در عراق به تقویت ایران می انجامد/توقف روند خروج نیروها از تابستان

رئیس جمهوری آمریکا با اشاره به کاهش مدت ماموریت نظامیان آمریکایی در کشورهای در حال جنگ به یک سال و توقف روند خروج نظامیان از عراق از تابستان، اتهامات بی اساس علیه ایران مبنی بر ایفای نقش منفی در عراق را تکرار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "جرج بوش" در سخنان شب گذشته به مناسبت پنجمین سالگرد اشغال عراق و در پی ارائه گزارش سفیر آمریکا و فرمانده نظامیان این کشور به کنگره اعلام کرد : مدت ماموریت نظامیان آمریکایی از ماه اوت به مناطق جنگی از 15 به 12 ماه کاهش خواهد یافت.

وی افزود: روند خروج نیروهای آمریکایی از عراق در تابستان متوقف خواهد شد.

بوش عصر دیروز در گفتگو با هفته نامه "استاندارد" گفته بود که شمار گردان ها از 20 به 15 گردان تا ماه ژوئیه کاهش خواهد یافت.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین عراق را نقطه تلاقی دو تهدید بزرگ علیه آمریکا دانست. وی در این رابطه به القاعده و ایران اشاره کرد.

وی ادعا کرد: اگر آمریکا در عراق شکست بخورد؛ القاعده پیروزی تبلیغاتی خود را اعلام می کند و عراق به پایگاهی برای انجام عملیاتهای این شبکه تبدیل شده و خطرات تروریسم علیه آمریکا افزایش خواهد شد و  شکست آمریکا سبب خواهد شد تا رهبران ایران جسور شوند و برنامه های خود برای سلطه بر منطقه را تقویت کنند.

بوش دراظهارات فرافکنانه خود مدعی شد: اگر انتخاب ایران صحیح باشد، آمریکا مشوق رابطه صلح آمیز بین ایران و عراق خواهد شد و اگر نادرست، آمریکا برای محافظت از منافع نظامیان و شرکای عراقی خود وارد عمل خواهد شد.

رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر برای سرپوش گذاشتن بر شکست سیاستهای خود در عراق، ایران را به ایفای نقش منفی در عراق به زعم خود متهم کرد.

وی همچنین خواستار حمایتهای مالی لازم از سیاستهای اشتباه خود در عراق و افغانستان شد.

کد خبر 663402

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha