پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ فروردین ۱۳۸۷، ۱۰:۰۷

روزنامه الوطن :

بوش دروغهای زمان حمله به عراق را از یاد برده است / واشنگتن بی دلیل تهران را متهم می کند

بوش دروغهای زمان حمله به عراق را از یاد برده است / واشنگتن بی دلیل تهران را متهم می کند

به نوشته یک روزنامه عمانی، رئیس جمهوری آمریکا پس از گذشت پنج سال از اشغال نظامی عراق، دروغهای زمان حمله به این کشور را از یاد برده و دلایل دیگری را برای توجیه این جنگ مطرح کرده است .

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه "الوطن" در مقاله ای با عنوان آیا درعراق جز ویرانگری ناشی از حملات اشغالگران چیز دیگری باقی نمی ماند، نوشت : مردم عراق با گذشت پنج سال از اشغال کشورشان توسط نیروهای اشغالگر آمریکایی همچنان چشم به خروج اشغالگران از این کشور دوخته اند.

این روزنامه افزود: صرف نظرازاقدامات نظامی آمریکا که سبب قتل عام مردم عراق و وارد شدن خسارتهای فراوان مالی و قربانی شدن هزاران عراقی شده و وجود اختلاف درباره آمار قربانیان جنگ، اگر بگوییم حاصل این جنگ قربانی شدن بیش از یک میلیون نفر و آوارگی چندین میلیون عراقی واسارت هزاران بیگناه مبالغه نکرده ایم .

درمقاله الوطن آمده است : پس از گذشت پنج سال از اشغال عراق، اشغالگران آمریکایی نه تنها هیچ ایده روشنی درباره آینده عراق ندارند، بلکه آنها با همپیمانانشان درامورسیاسی جاری دخالت می کنند.
 
به نوشته این روزنامه، ارتش آمریکا با به دست گرفتن کلید چاههای نفت در مناطق مختلف عراق داراییها و درآمدهای نفتی و منابع طبیعی این کشور را به غارت می برد .

این روزنامه افزود : بیشتر مردم، شرایط کنونی عراق را که دررنج و جنایت،ناامنی وهرج و مرج سیاسی و اجتماعی به سرمی برد با رژیم سابق سرنگون شده به دست اشغالگران مقایسه می کنند، اما این مقایسه به سود رژیم سابق است با وجودی که مردم عراق همه جنایتهای رژیم سابق را به خاطر دارند، ولی ما دراینجا از کسانی سخن می گوییم که در زمان رژیم سابق عراق متحمل خسارت شدند .

الوطن عمان یاد آورشد : اینکه جمهوری اسلامی ایران با اشغالگران آمریکایی درخاک عراق می جنگد، سخنی بیهوده است، اما هرکدام از این دو کشور، یکدیگر را به تلاش برای تسلط و گسترش نفوذشان متهم می کنند .

این روزنامه با اشاره به اتهامات بی اساس رایان کروکر سفیر آمریکا و ژنرال دیوید پتریوس فرمانده نظامیان این کشور در عراق علیه جمهوری اسلامی ایران در گزارش خود به کنگره نوشت : واشنگتن بدون دلیل، تهران را متهم کرد که کمکهای مالی و تسلیحاتی دراختیار گروهها و شبه نظامیان جیش المهدی وثارالله و حزب الله عراق با هدف خدشه رساندن به وحدت عراق قرار می دهد. 

براساس گزارش الوطن، هر لحظه که می گذرد تلاشها برای تقسیم عراق و قربانی شدن صدها نفر درمناطق مختلف بیشتر شده و تنها قربانی این جنایتها ملت عراق است.

الوطن یاد آور شد : نتیجه سیاست جنگ طلبانه آمریکا، تجزیه عراق و آوارگی فرزندان ملت و نابودی زیرساختها وغارت  ثروتها و داراییها و ایجاد هرج و مرج به بهانه سازندگی است، بنابراین، با این تفسیردرعراق، چیزی جز نابودی و ویرانگی در این کشورنمی ماند.

این روزنامه درپایان تاکید کرد: اما اهدافی که آمریکاییها به خاطر آن عراق را اشغال کردند؛ تنها سلسله دروغ پردازیهای جرج بوش رئیس جمهوری آمریکا بود. بوش با گذشت زمان دروغهای زمان حمله به عراق را از یاد برده و دلایل دیگری را جایگزین به راه انداختن جنگ کرده است .

کد خبر 663781

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha