پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ فروردین ۱۳۸۷، ۱۳:۱۰

تصادفات منجر به فوت استان بوشهر 35 درصد کاهش داشته است

تصادفات منجر به فوت استان بوشهر 35 درصد کاهش داشته است

بوشهر - خبرگزاری مهر: فرماندهی پلیس راه استان بوشهر گفت: در ایام نوروز امسال تصادفات منجر به فوت استان بوشهر نسب به مدت مشابه سال گذشته 35 درصد کاهش داشته است.

سرهنگ محمد بیرانوند در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر بدون اشاره به تعداد تصادفات صورت گرفته در ایام نوروز امسال افزود: همچنین تصادفات جرحی و تصادفات خسارتی جاده ای استان نیز در این ایام به ترتیب 15 و 22 درصد کاهش داشته است.

وی با بیان این که در طرح نوروزی پلیس که به مدت سه هفته به طول انجامید گواهینامه 190 راننده متخلف ضبط شده است اظهار داشت: از این تعداد گواینامه ظبط شده 93 فقره آن گواهینامه یک ساله بوده که جهت ابطال آنان اقدام لازم صورت گرفته است.

فرماندهی پلیس راه استان بوشهر گفت: همچنین در تعطیلات نوروزی امسال 548 دستگاه خودرو متخلف توقیف شده است.

بیرانوند یادآور شد: سرعت، سبقت غیر مجاز و نقص فنی خودرو بیشترین تخلفات جاده ای استان در ایام نوروز بوده است.

در نوروز امسال بیش از سه میلیون نفر به استان بوشهر سفر کرده بودند.

کد خبر 663984

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha