پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ فروردین ۱۳۸۷، ۱۳:۱۲

سالگرد جنگ ویرانگر داخلی لبنان/100 هزار کشته و 17 هزار مفقود

سالگرد جنگ ویرانگر داخلی لبنان/100 هزار کشته و 17 هزار مفقود

امروز سی و سومین سالگرد وقوع جنگ ویرانگر داخلی در لبنان است جنگی که به مدت 15 سال از 1975 تا 1990 طول کشید و خسارتها و تلفات سنگینی را بر این کشور تحمیل کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر،لبنان در سال 1975 درگیر یک جنگ داخلی شد که خونین ترین جنگ داخلی در تاریخ این کشور به شمار می رود، شد.

این جنگ علاوه بر خسارتهای مالی و اقتصادی فراوان که میلیاردها دلار برآورده می شود، سبب کشته شدن صد هزار نفر و مفقود شدن 17 هزار نفر دیگر شد.

به همین مناسبت، سازمانها و انجمنهای مدنی لبنان خواستار مشارکت شهروندان لبنانی در راهپیمایی که امروز از منطقه الشیاه در نواحی بیروت برگزار می شود، شدند.

وابستگان مفقودین در جنگ داخلی لبنان در آوریل 2005 در مقابل دفتر سازمان ملل متحد تحصن کرده و خواستار اطلاعاتی درباره سرنوشت ناپدیدشدگان شدند، اما تاکنون تحقیق جنایی و تعقیب کیفری در این زمینه انجام نشده است و کماکان پاسخگویی به خانواده های تقریبا 17000 لبنانی که در جریان جنگ داخلی و فرقه ای لبنان و حوادث متعاقب آن بین سالهای 1975- 1990 ناپدید شدند، مسکوت مانده است.

در سالگرد وقوع جنگ داخلی لبنان، حزب کتائب خواستار برگزاری همایشی در ساعت شش بعد از ظهر روز سه شنبه در مقر مرکزی این حزب شد.

در این همایش که تحت عنوان شفافیت و آشتی(مصارحه و مصالحه) برگزار خواهد شد؛ امین الجمیل رهبر حزب کتائب، ولید جنبلاط رهبر حزب سوسیالیست ترقی خواه لبنان و عباس زکی نماینده کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین در لبنان و ندیم عبدالصمد رهبر جنبش چپگرای دموکراتیک، سخنرانی خواهند کرد.

در سی و سومین سالگرد وقوع جنگ داخلی در لبنان(13 آوریل 1975)،بیانیه ای صادر شد که 44 شخصیت مسیحی لبنانی آن را امضا و از اقدامات غیر قابل توجیهی که در جریان جنگ داخلی در لبنان منجر به قربانی شدن شمار زیادی از فلسطینیان شد، عذرخواهی می کند.

در این بیانیه آمده است: به مناسبت سی و سومین سالگرد وقوع جنگ داخلی در لبنان و در واکنش به عذرخواهی سید عباس زکی نماینده کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین در لبنان در تاریخ 8 ژانویه 2008، ما مسیحیان به نوبه خود تمایل داریم به این مسئله اعتراف کنیم که در جریان جنگ داخلی در لبنان، برخی از ما اقدامات غیر قابل توجیهی را که منجر به قربانی شدن شماری از برادران فلسطینی شد، مرتکب شدیم. این مسئله ما را رنج می دهد و ما تمایل داریم در این زمینه عذرخواهی کنیم.

در بخش دیگر این بیانیه گفته شده است : ما برادران فلسطینی را به گفتگو و ارتباط با یکدیگر برای تامین امنیت و زندگی مسالمت آمیز برای همه دعوت می کنیم.

کد خبر 664475

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha