۱۷ آبان ۱۴۰۴، ۲۲:۰۱

یادواره شهید «مهدی پولادی» در تنگستان برگزار شد

یادواره شهید «مهدی پولادی» در  تنگستان برگزار شد

بوشهر- مراسم سالگرد شهید مرزبان مهدی پولادی در منزل پدر شهید در روستای باغک شمالی شهرستان تنگستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی مرزبانی استان بوشهر شنبه شب در این مراسم با اشاره به اینکه شهیدان نماد صبر و استقامت و سرمایه‌های همیشه ماندگار و ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران هستند اظهار داشت: امروز اگر آرامشی در داخل کشور و در مرزهای جمهوری اسلامی شاهد هستیم مرهون خون شهدایی است که در برابر اشرار و قاچاقچیان جان خود را نثار کردند.

حجت‌الاسلام سید احمد خلیلی بیان کرد: اقتدار و عزت ما امروز مرهون خون شهدا شهدا و پدر و و مادرانی است که چنین فرزندانی را پرورش دادند.

وی تصریح کرد: همه ما وامدار شهدا هستیم و وظیفه داریم هر آنچه می‌توانیم برای زنده نگه‌داشتن یاد، نام و راه شهدا و قدردانی از خانواده‌های آنها انجام دهیم.

در پایان مراسم با اعطا لوح تقدیر و تندیس از سوی مرزبانی استان بوشهر از پدر شهید مهدی پولادی تجلیل شد.

شهید مهدی پولادی در درگیری با اشرار و سوداگران مواد مخدر در ایرانشهر سیستان و بلوچستان و بلوچستان در دوازدهم آبان‌ماه ۱۳۷۸ به شهادت رسید.

کد خبر 6649298

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha