پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ فروردین ۱۳۸۷، ۱۲:۱۹

29 الی 31 خردادماه؛

دومین نمایشگاه گردشگری تعطیلات برگزار می شود

دومین نمایشگاه گردشگری تعطیلات برگزار می شود

دومین دوره نمایشگاه بین المللی گردشگری تعطیلات، با حضور بخش های مختلف صنعت گردشگری کشور ، 29 الی 31 خرداد ماه سال جاری در محل نمایشگاه های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تهران برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا فتوت مدیر عامل شرکت اکسپوکیش مجری این نمایشگاه با اعلام این خبر گفت: پس از برگزاری موفق نمایشگاه تعطیلات در خرداد ماه سال گذشته که با استقبال خوب مردم و فعالان گردشگری کشور مواجه شده بود، دومین دوره این نمایشگاه هم با حضور فعالان گردشگری اعم از دفاتر خدمات مسافرتی ، هتل ها و مراکز اقامتی مجتمع های گردشگی ، شرکت های سرمایه گذاری گردشگری و شرکت های حمل و نقلی و سایر بخش های دولتی و خصوصی مرتبط با گردشگری برگزار می شود.

فتوت گفت: این نمایشگاه به مدت سه روز ، محل تعامل ارائه دهندگان کالاها و خدمات گردشگری و مردم خواهد بود که در آستانه آغاز تعطیلات تابستانی می تواند به عنوان نقطه عطفی برای برنامه ریزی مردم باشد.

وی افزود: مردم تهران می توانند در نمایشگاه تعطیلات با تعریف های مختلفی از تورهای ایرانگردی ، اطلاعات گردشگری ، خدمات هتلداری و نرخ تجهیزات سفر آشنا شوند، به طوری که این نمایشگاه می تواند در کوتاه مدت، برنامه سه ماهه تابستانی و در بلند مدت نگرش آنها را نسبت به گردشگری روشن تر کند.

وی خاطرنشان کرد: تلاش های زیادی در ستاد گردشگری داخلی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور انجام شده است تا سفرهای گروهی در سبد خانوار ایرانی  جای بگیرد اما به دلیل گسترده بودن این امر، هنوز هم نیاز به اطلاع رسانی و تبلیغات به شدت احساس می شود، بنابراین با برگزاری این نمایشگاه درصدد هستیم تا با جذب  کارشناسان و متخصصان این حوزه وارائه اطلاعات به روز خلاهای موجود را از بین ببریم.

وی افزود: در کنار بازدید کنندگان داخلی فرصتی هم برای سفرای کشورهای خارجی در تهران و شرکت های وابسته به آنها ایجاد شده است تا بتوانیم با بازدید از این نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری در عرصه گردشگری  ایران را از نزدیک لمس کنند.

به گفته او، نمایشگاه تعطیلات امسال هم معرف تورهای داخلی و خروجی به خصوص تورهای ارزان قیمت ، خدمات هتل های گروهی ، خدمات حمل و نقلی ، تجهیزات سفر ، معرفی سوغات و صنایع دستی استانها و اطلاعات گردشگری جاذبه های استان های کشور خواهد بود.

فتوت افزود: برای جذب هر چه بیشتر مخاطب و بازدید کننده به این نمایشگاه ، اطلاع رسانی رسانه ای شامل همکاری با مجلات تخصصی و آگهی در روزنامه های کثیرالانتشار ، تبلیغات محیطی اعم از بیلبردهای شهری و پوستر و ارسال دعوتنامه در دستور کار است که با نزدیک شدن به زمان نمایشگاه مرحله به مرحله به اجرا در می آید.

کد خبر 665082

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha