پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ فروردین ۱۳۸۷، ۱۵:۱۱

معاون استاندار گیلان:

نوآوری و شکوفایی در محصول چای کشور ضروری است

نوآوری و شکوفایی در محصول چای کشور ضروری است

رشت - خبرگزاری مهر: بهزاد ظهیری گفت: استان گیلان در سال نوآوری و شکوفایی باید در امر فرآوری، نوآوری و شکوفایی اقتصاد محصولات کشاورزی در کشور نقش آفرینی کند و در این زمینه چای باید با نگاهی ویژه نگریسته شود.

به گزارش خبرنگارمهر در رشت، ظهیری معاون برنامه ریزی استاندار گیلان ظهر دوشنبه در گردهمایی یکروزه " بررسی عوامل خرید تضمینی چای" در رشت اظهار داشت: عوامل تولید چای اعم از کشاورز، فرآور و دست اندکاران صنعت چای باید در راستای نوآوری و شکوفایی این محصول استراتژیک کشاورزی در جامعه گام بردارند.

وی گفت: استان گیلان موقعیت و استعداد ممتازی برای تحول آفرینی به لحاظ ساختارهای پژوهشی، نیروی انسانی مجرب و شرایط جوی و زمین در صنعت چای دارد و می توانند در این زمینه بسیار تاثیر گذار باشد.

معاون استاندار گیلان همچنین خاطر نشان کرد: در استان گیلان افزون بر 55 هزار خانوار به امر کاشت، داشت و برداشت محصول برگ سبز چای مشغول بوده و 150 کارخانه چای خشک کنی با جمعیتی افزون بر 120 هزار نیروی کار در این امر اشتغال دارند.

ظهیری در ادامه به سال نوآوری و شکوفایی اشاره کرد و گفت: بازبینی فرصتها و تهدیدها، جدیت در کار و تلاش، لازمه تحقق نوآوری و شکوفایی است.

وی ادامه داد: باید با همدلی و وفاق، زمینه و بستر لازم برای نوآوری و شکوفایی را فراهم و برای رسیدن به این مقصود فرصتها و تهدیدها را شناخت و با یک کار جمعی و هدفمند به سوی اهداف عالیه نظام حرکت کرد.

این مقام مسئول در استانداری گیلان تاکید کرد: تحقق خواسته رهبر معظم انقلاب در رابطه با نوآوری و شکوفایی در تمامی بخشها، فعالتر شدن و کارآمدی بیشتر دستگاه‌ها را به دنبال دارد.

ظهیری از نوآوری و شکوفایی به عنوان یک موضوع عملیاتی و کاربردی یاد و گفت: نوآوری می‌تواند در همه حوزه‌ها اتفاق افتد و حتی یک اقدام کوچک می‌تواند تحولی بزرگ را به وجود آورد.

کد خبر 665428

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha