پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ فروردین ۱۳۸۷، ۱۶:۵۲

22 درصد خانه های روستایی زنجان مقاوم سازی شد

22 درصد خانه های روستایی زنجان مقاوم سازی شد

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرکل بنیاد مسکن استان گفت: از ابتدای سال 85 تاکنون 22درصد از خانه‌های غیرمقاوم در سطح روستاهای استان زنجان مقاوم سازی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حافظ باباپور بعد از امروز در گفتگو با خبرنگاران در محل بنیاد مسکن استان زنجان، افزود: در سال 85 در مناطق روستایی استان 81 هزار و 832 واحد مسکونی وجود داشت که 66 هزار واحد آن غیرمقاوم بود که پس از به اجرا درآمدن طرح ویژه مقاوم سازی مسکن روستایی در سند توسعه 10 ساله از سال 85 تا کنون دو درصد از خانه‌های غیرمقاوم در سطح روستاهای استان زنجان مقاوم سازی شده است.

وی ادامه داد: در سال گذشته با صدور 11 هزار و 151 فقره سند برای اماکن روستایی در میان استان‌های برتر کشور در این زمینه قرار گرفتیم که این اقدام در جلوگیری اختلافات ارضی و تثبیت مالکیت، نقش مهمی را ایفا می‌کند.

باباپور افزود: با توجه به زلزله خیر بودن منطقه در جهت پیشگیری از تحمیل خسارت‌های وارده از جانب حدوث بلایای طبیعی مانند زلزله، سیل، طوفان مبلغ 96 میلیارد تومان در جهت مقاوم سازی اماکن روستایی در طول سه سال در اختیار روستاییان قرارگرفته است که این تسهیلات با کارمزد پنج درصد به مدت 12 ساله هستند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان یادآور شد: از 17 هزار واحد مسکونی در حال مقاوم سازی، حدود 10 هزار واحد تکمیل و روستاییان در آن سکونت دارند که این طرح باعث ایجاد 30 هزار فرصت شغلی در سطح استان شده است.

باباپور با اشاره به برنامه‌های بنیاد مسکن استان در سال 87 گفت: حدود 700 واحد مسکونی در روستاهای استان توسط بنیاد مسکن و حدود 120 واحد مسکونی توسط انجمن خیرین مسکن ساز استان در حال احداث است.

کد خبر 666084

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha