به گزارش خبرگزاری مهر، در این مراسم علی اکبر اشعری مشاور فرهنگی رئیس جمهور و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی نقش ایران در پیشرفت علمی جهان را بسیار مهم دانست و افزود: ایران مخزن دانشمندان و اندیشه های علمی دنیا بوده است؛ به طوری که دوره ای علم خاموش شده یونان را به دنیای غرب معرفی کرده است.
اشعری تالیف بیش از نیمی از نسخ خطی جهان به دست دانشمندان ایرانی را نشانه تاثیر ایرانیان در تاریخ علم دانست و خواستار تلاش جامعه برای تاثیر گذاری مجدد در علم جهان شد.
وی تاکید کرد: نگاه امروز ما به علمی کردن ورزش با توجه به پیشرفتهای اخیر ورزشکاران مان می تواند موجب ارتقای جایگاه ورزش ایران در جهان شود.
دکتر مهرزاد حمیدی رئیس آکادمی ملی المپیک نیز در این دیدار امضای این تفاهم نامه را موجب جهش علمی ورزش کشور دانست و گفت: با این همکاری ما می توانیم استعداد علمی ورزش کشور را نیز بارور کنیم.
حمیدی استفاده از تجارب و هدایت کتابخانه ملی کشور برای روزآمد سازی منابع علمی کتابخانه های تخصصی ورزش کشور را خواستار شد و اضافه کرد: امروزه یکی از مهمترین دغدغه های ما چگونگی استفاده از پتانسیلهای ورزش کشور برای رشد و آگاهی جوانان است که امیدواریم این همکاری علمی موجب تعامل بیشتر آکادمی ملی المپیک با مراکز علمی و دانشگاهی کشور و جهان شود تا ما را در دستیابی به اهداف ورزش کشور کمک کند.
رئیس آکادمی ملی المپیک سازمان اسناد و کتابخانه ملی را پشتوانه علمی کشور خواند و گفت: ما امروز به دریای عمیق علم و فرهنگ ایران متصل شدیم.
براساس تفاهم نامه منعقده امروز که به امضای روسای سازمان اسناد و کتابخانه ملی و آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک رسید دو طرف در زمینه تهیه و تدوین "اصطلاح نامه ورزشی" با هم همکاری خواهند کرد.
برگزاری نمایشگاه افتخارات، مدالها و الواح تقدیر ورزشکاران، ارائه خدمات مشاوره ای در جهت تجهیز و تکمیل کتابخانه تخصصی ورزش، تهیه نسخه دیجیتال اسناد و مدارک آکادمی و ارائه یک نسخه از پایان نامه های ورزشی جهت نگهداری در حافظه ملی به سازمان اسناد وکتابخانه ملی از دیگر بندهای این تفاهم نامه است.
همچنین براساس این تفاهم نامه اعضای آکادمی ملی المپیک به عضویت کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران درخواهند آمد.
نظر شما